REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Gerais norais kelias į LEO

Gerais norais kelias į LEO

REKLAMA

Derybose dėl atominės elektrinės su privačiu investuotoju Vyriausybė norėjo kaip geriau... . Išėjo kaip visad – kuo geriau „Maksimai“, tuo blogiau Lietuvai.

Kvalifikacija

REKLAMA
REKLAMA

Žmogus, norintis Lietuvoje tapti aplinkos apsaugos ministru, turi padaryti tris darbus: pasodinti Daktarą, tvora apsitverti lopą valstybinės žemės ir likti nenubaustas.

REKLAMA

Krivių krivaičiai

Lietuvą nuo neatmenamų laikų valdė ir algirdai, ir gediminai. Tačiau šiems nuostatas užsienio ar vidaus politikos klausimais visuomet formuoja arba lizdeikos, arba albinai.

Pageidavimų koncertas

Vienas pasiūlė pakeisti angliškai tariamą Lietuvos pavadinimą. Kitas sako, kad verta leisti žmonėms ir tautybę pasirinkti pagal savo norus. Treti siūlo leisti homoseksualams vaikus įsivaikinti. Ar negalėtume sutarti dėl daug paprastesnio dalyko: bent kartą metuose, po diktanto, paskaityti ir Lietuvos Respublikos Konstituciją?

REKLAMA
REKLAMA

Terorizmo grėsmė

Nespėjo dar Seimas dėl naujos atominės elektrinės statybos nieko konkretaus nutarti, o jau teroristinės organizacijos žygūnai iš Airijos į Lietuvą apsidairyti atvažiavo...

Vis per skubėjimą

Nebūtų Algirdas Mykolas tikintiesiems per Sąjūdžio suvažiavimą Arkikatedros iš karštųjų gražinęs, būtų „zakono“ ją žmonai vietoje viešbučio privatizavęs, tai Valdovų rūmų nebūtų reikėję statyti. Ir mokytojų atlyginimai jau būtų gerokai didesni.

Ne ta aplinka

Ko čia stebėtis, kad Vyriausybės vadovas į Nacionalinio stadiono statybos pradžios iškilmes neatvažiavo. Ir pinigų statyboms kažin ar skirs? Na, nepatinka Vilniaus valdžia, bet ne čia šuo pakastas. Mat stadione bus atviri teniso kortai, o premjeras G. Kirkilas įpratęs uždaruose žaisti... .

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Brangus bilietas

Po penktadienio balsavimo Seime tapo aišku, ko dar vidaus reikalų ministru būdamas Šukys pas Uspaskichą į Maskvą važiavo. „Maxima“ nuolaidų kortelę į lojalumo programą „Ačiū“ pakeisti. Apie mažą Lietuvos kainą pagalvota.

Romas Jankauskas yra Alytaus miesto savivaldybės tarybos narys, frakcijos Tvarka ir teisingumas (liberalai demokratai) pirmininkas

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų