REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Vilniuje esantis „Skalvijos“ kino centras visiems dokumentikos mėgėjams vasario mėnesį suteiks progą dar kartą išvysti naujausius lietuvių režisierių darbus.

REKLAMA
REKLAMA

Ciklo rengėjai žada ne tik prailginti dokumentinio filmo gyvavimą ekrane, bet ir atskleisti, kas šiuo metu rūpi lietuvių dokumentininkams, parodyti, kokia skirtinga jų stilistika, pranešė „Skalvija“.

REKLAMA

Ciklą šį savaitgalį pradės naujausias Andriaus Stonio dokumentinis filmas „Varpas“. Jame pasakojama apie tai, kaip filmavimo grupė ir narų komanda leidosi paieškų ekspedicijon į Platelių ežero dugną, norėdami patikrinti legendą, pasakojančią, jog vieno skaidriausio ir paslaptingiausio Lietuvos ežero dugne jau keli šimtmečiai guli paskendęs varpas.

Filmo „ESC 2007. „4Fun“ kelionės dienoraštis“ autorius Laimonas Staniulionis užfiksavo grupės „4Fun“ kelionę į „Eurovizijos“ dainų konkursą. Juostoje įamžintos kelionės akimirkos, darbinių bei generalinių repeticijų momentai, oficialaus konkurso atidarymo, įvairių vakarėlių fragmentai.

REKLAMA
REKLAMA

Ciklą pratęs Gintaro Makarevičiaus filmas „Žiemos paralelės“, kuriame bandoma atsakyti į klausimą, kodėl žmonės dirba nemalonius, psichologiškai sunkius ir dažnai menkai apmokamus darbus.

Lietuviškos dokumentikos ciklą vasario 20 dieną užbaigs režisierių Dianos ir Kornelijaus Matuzevičių naujausio filmo „Pensijų diena“ premjera.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų