REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Ketvirtadienį Lietuvos tautiniame olimpiniame komitete (LTOK) posėdžiavo LTOK sportininkų komisija.

REKLAMA
REKLAMA

Sportininkai kalbėjo apie Lietuvos olimpinės rinktinės aprangą, apie paskutiniąsias Pekino (Kinija) olimpinių žaidynių treniruočių stovyklas, drauge su Andidopingo agentūros direktore Ieva Stanikūniene aptarė aktualias vaistų naudojimo problemas, išsakė savo nuomonę apie geriausiųjų šalies sportininkų rinkimus.

REKLAMA

Daug dėmesio buvo kalbėta apie Seime įstrigusį Kūno kultūros ir sporto įstatymą bei jame numatytas rentas buvusiems sportininkams.

LTOK sportininkų komisija nusprendė nepritarti kai kurioms Seimo narių Vydo Gedvilo bei Artūro Paulausko pasiūlytoms pataisoms ir savo nuomonę išsakyti Seimo švietimo, mokslo ir kultūros komitetui.

Pasak LTOK svetainės internete, sportininkų komisijos posėdyje dalyvavo Seimo jaunimo ir sporto reikalų komisijos pirmininkas Algimantas Salamakinas.

Be LTOK sportininkų komisijos pirmininkės Dainos Gudzinevičiūtės, posėdžiavo Virgilijus Alekna, Edvinas Krungolcas, Mindaugas Ežerskis, Egidijus Balčiūnas, Alvydas Duonėla, Andrejus Zadneprovskis bei Vida Vencienė.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų