REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Vitorijos "Tau Ceramica" vyriausiasis treneris Nevenas Spahija prieš trečiadienio Eurolygos rungtynes su Kauno "Žalgiriu" patikino manąs, jog šį sezoną Lietuvos čempionų stiprybė - komandinis žaidimas.

REKLAMA
REKLAMA

"Kauno "Žalgiris" šį sezoną, demonstruoja komandinį žaidimą, - kalbėjo prieš kelis metus Vilniaus "Lietuvos rytą" į pergales vedęs kroatas. - Anksčiau jie rėmėsi labiau individualiai talentingais žaidėjais, tačiau dabar viskas kitaip."

REKLAMA

N.Spahija taip pat pripažino, jog skandalas dėl kelių "Tau Ceramica" krepšininkų, ankstyvą rytą baskų krašte vairavusių automobilį ir padariusių avariją, teigiamos įtakos jo ekipai tikrai neturės.

Be to, verta pažymėti, jog prie transporto priemonės vairo, žiniasklaidos duomenimis, sėdėjo Ispanijos klubo legionierius iš Lietuvos Simas Jasaitis. Jis buvo išgėręs, todėl turės mokėti baudą policijai bei susilauks sankcijų iš savo darbdavių.

REKLAMA
REKLAMA

"Mūsų komandos padėtis prieš šį skandalą buvo gera, tačiau aš anksčiau jau esu susidūręs su panašiais atvejais, todėl žinau, kaip elgtis. Jaučiu, jog esame pasirengę ir iš visų jėgų kovosime dėl antros vietos grupėje",- tikino specialistas.

Tuo tarpu "Tau Ceramica" įžaidėjas Zoranas Planiničius išskyrė "Žalgirio" snaiperį Marcusą Browną.

"Labiausiai varžovų gretose prisibijau M.Browno - jis mus nužudė pirmajame mače Kaune,- kalbėjo krepšininkas. - Norėdami laimėti turime juos sustabdyti, nes "Žalgiris", kaip ir daugelis Lietuvos komandų, mėgsta greitą `bėk ir mesk` stiliaus žaidimą."

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų