REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„Balsas.lt“ ragina klausti „Žinių radijo“ laidos dalyvius.

Šią savaitę Seimas balsuos dėl nacionalinio investuotojo sukūrimo. Išsiplėtusi valdančioji koalicija leidžia tikėtis, kad balsų valdantiesiems priimti įstatymą užteks. Jo autoriai sako, kad tai yra pirmas žingsnis Lietuvai, siekiančiai pasistatyti atominę elektrinę ir tapti energetiškai nepriklausoma. Oponentai ir kai kurie ekonomikos ekspertai sako, kad nacionalinis investuotojas dar negarantuoja naujos elektrinės pastatymo. Opozicijos nuomone, tai tik būdas privačiam kapitalui užsidirbti keletą milijardų ir valdyti Lietuvos energetiką. Seimo pirmininkas, susitikęs su Piliečių santalkos atstovais, sakė, kad nacionalinio investuotojo projektas neišvengiamas dėl valdžios silpnumo.

REKLAMA
REKLAMA

Ar formuojamas nacionalinis investuotojas atitinka Lietuvos valstybės ir visuomenės interesus? Ar pagrįstai Lietuvos valdžia laikoma bejėgė privataus kapitalo atžvilgiu?

REKLAMA

Tiesioginėje „Žinių radijo“ laidos „Apskritas stalas“ diskusijoje dalyvauja Seimo Ekonomikos komiteto pirmininkė Birutė Vėsaitė, opozicinės Tėvynės sąjungos narys Kęstutis Čilinskas ir Piliečių santalkos tarybos narys Liutauras Ulevičius. 
Laida „Apskritas stalas“ – kasdien 17.10 val. per „Žinių radiją“. Vedėjas – Aurimas Perednis.

Klausimus laidos dalyviams galite pateikti šio anonso komentaruose. Studijos telefonas laidos metu – (8 ~ 5) 2 431 431.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų