REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

K. Brazauskienės viešbutis kratosi skolininko vardo

Su buvusio premjero ir šalies Prezidento Algirdo Brazausko sutuoktine siejamas viešbutis „Crowne Plaza Vilnius“ neigia pasirodžiusią informaciją apie turimas skolas valstybės institucijoms.

REKLAMA
REKLAMA

Oficialiame viešbučio, kuris anksčiau veikė „Draugystės“ pavadinimu, pranešime teigiama, kad nei sausio 1, nei sausio 24 dienų duomenimis, jis įsiskolinimų valstybei neturi. Tai esą patvirtinama Valstybinės mokesčių inspekcijos savivaldybei parengtame rašte, rašo "Kauno diena".

REKLAMA

„Viešbučiui nebuvo ir nėra sustabdyta prekybos alkoholiu ir tabaku licencija“, – teigiama pranešime.

Agentūrą BNS pasiekusioje Valstybinės mokesčių inspekcijos rašto Vilniaus savivaldybei kopijoje pažymima, kad „Crowne Plaza Vilnius“ skolas valstybės įstaigoms padengė sausio 1 ir sausio 24 dienomis.

Anksčiau spaudoje pasirodė pranešimų, kad viešbutis niekaip neįstengia atsiskaityti su Valstybine mokesčių inspekcija ir „Sodra“.

Dėl to licencijų verstis alkoholinių gėrimų, tabako gaminių prekyba neva gali netekti viešbučio 16-ame aukšte įsikūręs restoranas „Horizontas“, pirmojo aukšto restoranas „Sezonai“, taip pat viešbučio hole esantis baras. Dalis viešbučio akcijų priklauso buvusio premjero ir šalies prezidento A.Brazausko sutuoktinei Kristinai Brazauskienei. Pernai kovą K.Brazauskienės vadovaujama bendrovė „Draugystės“ viešbutis pakeitė pavadinimą į „Embex“. Tą patį mėnesį įsteigta įmonė „Draugystės“ viešbutis, kurios vadovu paskirtas K.Brazauskienės sūnus.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų