REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Penkių pergalių iš eilės seriją Šiaurės Amerikos Nacionalinės krepšinio lygos (NBA) reguliariajame sezone nutraukė Žydrūno Ilgausko Klivlendo "Cavaliers" klubas, penktadienį namuose 108:110 (34:29, 35:27, 21:31, 18:23) nusileidęs Fynikso "Suns" komandai.

REKLAMA
REKLAMA

Pergalingus du taškus svečiams, kurie šiame susitikime pataikė net 17 tritaškių iš 33-jų, Shawnas Marionas pelnė likus 1,1 sekundės iki rungtynių pabaigos.

REKLAMA

Devynioliktąjį dvigubą dublį šiame sezone surinkęs vidurio puolėjas iš Lietuvos šeimininkams pelnė 21 tašką ir po krepšiais atkovojo 10 kamuolių. Be to jis atliko 3 rezultatyvius perdavimus, perėmė 1 kamuolį, blokavo varžovo metimą, dusyk suklydo ir tris kartus prasižengė. Per 29 su puse minutės Ž. Ilgauskas pataikė 9 dvitaškius iš 15 ir visus 3 baudų metimus.

Rezultatyviau už lietuvį "Cavaliers" ekipoje žaidė tik LeBronas Jamesas ir Larry Hughesas, pelnę atitinkamai 36 ir 25 taškus.

REKLAMA
REKLAMA

Nugalėtojų gretose sėkmingiausiai rungtyniavo Raja Bellas (27 tšk.), Steve`as Nashas (26 tšk.) ir Amare`as Stoudemire`as (22 taškai).

Praėjusio NBA sezono Rytų konferencijos čempionai "Cavaliers" krepšininkai su 23 pergalėmis ir 19 pralaimėjimų smuktelėjo į šeštąją vietą konferencijoje, o 31-ąją pergalę per 44 mačus iškovojusi "Suns" komanda Vakarų konferencijoje yra antra.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų