REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Krepšinio aistruoliai išrinko krepšininkus, kurie pradės „Lietuvių“ ir „Time team“ legionierių rungtynes. Susumavus rezultatus paaiškėjo, jog absoliučiu LKL “Fastum žvaigždžių dienos” balsavimo lyderiu tapo Kauno ekipos gynėjas M.Kalnietis. Šiam jaunajam krepšininkui iš viso atiteko 7601 balsas. Antroje vietoje su 7427 balsais liko kitas žalgirietis Marcusas Brownas.

REKLAMA
REKLAMA

Gruodžio 21 d. prasidėjusiame balsavime krepšinio aistruoliai aktyviai rinko geriausius ir mėgstamiausius LKL lygos krepšininkus bei sprendė, kurie treneriai jiems vadovaus. Nuo pat balsavimo pradžios į lyderio poziciją įsiveržė “Žalgirio” ekipos gynėjas Mantas Kalnietis, jam ant kulnų nuolat lipo jo komandos draugas amerikietis Marcusas Brownas. Abiejų šių krepšininkų lenktynės vyko iki pat balsavimo pabaigos, sausio 24-osios dienos vakaro.

REKLAMA

LKL krepšinio mėgėjai savo nuomonę galėjo pareikšti ir mobiliuoju telefonu – wap.krepsinis.net.

Didžiausio Lietuvoje krepšinio portalo lankytojai daugiausiai balsų atidavė žalgiriečiui Jonui Mačiuliui, o nuo pastarojo nedaug atsiliko ir LKL svetainės lankytojų lyderis M.Kalnietis.

Iš viso balsavo 13 tūkstančių krepšinio mėgėjų.

M.Kalnietis, paklaustas, ar tikėjosi tapti populiariausiu LKL “Fastum žvaigždžių dienos” krepšininku pripažino, kad jam tai yra maloni staigmena. “Labai malonu ir gana netikėta, jog krepšinio mėgėjai taip aktyviai už mane balsavo. Norėčiau padėkoti jiems už tai.

REKLAMA
REKLAMA

Nors nesu toks pastebimas aikštelėje kaip, pavyzdžiui, mano komandos draugas M.Brownas, su kuriuo man teko labiausiai ir konkuruoti (juokiasi), žmonių palaikymas man yra svarbus. Pasistengsiu nenuvilti savo gerbėjų tiek artėjančioje LKL šventėje, tiek apskritai, rimtose krepšinio kovose”, - pažymėjo gynėjas. – “Ką galiu pažadėti LKL “Fastum žvaigždžių dienos” žiūrovams? Bent jau kelis dėjimus tikrai galiu pažadėti (juokiasi). O jei rimtai, visi kartu bandysime sukurti gražų renginį, kuris, tikiuosi, nenuvils į Šiaulius susirinkusių krepšinio mėgėjų”.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Kitas žalgirietis M.Brownas, sužinojęs, jog liko antras populiariausias krepšininkas LKL “Fastum žvaigždžių dienos” balsavime, nenusiminė. “Malonu, kai gerbėjams patinka, ką tu nuveiki aikštelėje. Jei žaisčiau blogai, tokiuose rinkimuose tarp populiariausiųjų turbūt nepatekčiau. Todėl šie rezultatai reiškia, kad yra vertinančių mano žaidimą. Tuo pačiu man yra vertinga visų gerbėjų parama. Džiugu, kai krepšininkus ir žiūrovus sieja abipusis ryšys. Tikiuosi aistruolių nenuvilti ir per pačias rungtynes. Pasistengsime sukurti gerą šventę”, - kalbėjo amerikietis.

REKLAMA

- Ką galite pažadėti LKL žvaigždžių dienos žiūrovams?

- Nemėgstu dalinti jokių pažadų. Tai bus mano debiutas, pirmosios žvaigždžių rungtynės, kuriose man teks žaisti, todėl net nežinau ko tikėtis. Savo kailiu nesu patyręs tos atmosferos, bet esu tikras, kad užsieniečių komanda pasistengs sukurti neblogą šou aikštėje. Lietuvių komanda turbūt stengsis žūtbūt laimėti (šypsosi), bet turėtų irgi pradžiuginti žiūrovus gražiais epizodais.

„Lietuvių“ starto penketas

Įžaidėjas – Mantas Kalnietis („Žalgiris“) 7601
Atak. gynėjas – Mindaugas Lukauskis („Lietuvos rytas“) 6401
Lengvasis kraštas – Jonas Mačiulis („"Žalgiris") 7333
Sunkusis kraštas – Paulius Jankūnas („Žalgiris”) 4579
Vidurio puolėjas – Eurelijus Žukauskas (“Žalgiris”) 5336

REKLAMA

Treneris – Rimantas Grigas („Žalgiris“) 6071

„Time team“ starto penketas:

Įžaidėjas – Marko Popovičius („Žalgiris“) 4737
Atakuojantis gynėjas – Marcusas Brownas („Žalgiris“) 7427
Lengvasis kraštas – Chuckas Eidsonas („Lietuvos rytas) 6377
Sunkusis kraštas – Goranas Jurakas („Žalgiris”) 5538
Vidurio puolėjas – Matthew Nielsenas („Lietuvos rytas “) 5600

Treneris – Aleksandras Trifunovičius („Lietuvos rytas“) 7437

Pilnos komandų sudėtys bus paskelbtos artimiausiu metu.

Lietuvių ir užsienio krepšininkai žais 4 kėlinius po 8 minutes. Naudingiausias rungtynių žaidėjas bus apdovanotas piniginiu prizu.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

LKL “Fastum žvaigždžių dienos” renginį ves charizmatiška pora: aktorius Ramūnas Rudokas ir Agnė Šemberienė.

Šių metų vasario 23 d., į naująją „Šiaulių areną“ susirinks ryškiausios Lietuvos krepšinio lygos žvaigždės. Į šį miestą LKL krepšinio šventė grįžta net po 13 metų pertraukos.

Dar 1995 metais Šiauliuose vykusiame LKL “Fastum Žvaigždžių dienos” renginyje pirmą kartą susitiko “Lietuvių” ir “Legionierių” komandos, o pergalę rezultatu 100:91 šventė mūsų šalies krepšininkai. Tuomet geriausiu “Lietuvių” rinktinės žaidėju buvo išrinktas Saulius Štombergas (“Atletas”), geriausiu puolėju Kęstutis Šeštokas, (“Žalgiris”), o geriausiu gynėju – Darius Lukminas (“Žalgiris”). Legionierių rinktinėje geriausiu tapo Patrickas Jonesas (“Olimpas”), geriausio puolėjo prizą atsiėmė Corey Tayloras (“Šilutė”), gynėjo – Aleksandras Satyrovas (“Šiauliai”).

REKLAMA

Tradicinėje metų krepšinio šventėje žiūrovai vėl išvys intriguojančią LKL lietuvių ir užsieniečių žaidėjų akistatą: „Lietuviai“ - „Time team“ legionieriai. Nepamainomame „LKL snaiperio“ metimų konkurse bus išaiškintas taikliausias lygo tritaškių metikas, o dėjimų į krepšį konkurse pamatysime šių metų „Oro karaliaus“ triumfą.

„Šiaulių arenoje“ susirinkę žiūrovai turės galimybę mėgautis žinomų Lietuvos muzikos atlikėjų ir grupių pasirodymais bei patys dalyvauti įvairiuose konkursuose.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų