REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Po "Lietuvos ryto" ir "Unicaja" ekipų rungtynių įvykusioje spaudos konferencijoje abiejų ekipų treneriai pasidalino savo mintimis.

REKLAMA
REKLAMA

Malagos “Unicaja“ vyriausiasis treneris Sergio Scariolo: “Sveikinu vilniečius su šia pergale ir asmeniškai Hollisą Price’ą už puikų asmeninį pasirodymą bei vadovavimą žaidimą. Jai būtumėme visas rungtynes žaidę kaip antroje dalyje, galbūt būtumėme laimėję - toks nepastovumas ir koncentracijos stoka dažna mūsų problema išvykose. Antra mačo dalis buvo patenkinama, ir mes supratome, kad viskas priklauso nuo mūsų, ir mes galime žaisti prieš „Lietuvos rytą“.

REKLAMA

Aš beveik niekada nekomentuoju teisėjų darbo po rungtynių, teigė S.Scariola, tačiau paklaustas apie gautą techninę pražangą, treneris teigė, kad nei jo techninė pražanga, nei prieš tai paskirta pražanga nebuvo pelnytos. Apskritai vilniečiai didelių siurprizų nepateikė, o svarbiausia buvo neleisti „Lietuvos rytui“ pabėgti rungtynių pradžioje. Kalbėdamas apie aukštaūgio Boniface’o N’Dongo žaidimą treneris teigė, kad jis negali žaisti daugiau nei 20 minučių, todėl treneris negalėjo jo laikyti labai ilgai, be to, jis kelis kartus pats prašė keitimo. Pernai mes buvome ketvirti grupėje, tačiau galiausiai žaidėmė finalo ketverte - sieksime grupėje užimti kuo aukštesnę vietą.

REKLAMA
REKLAMA

Vilniaus „Lietuvos ryto“ vyriausiasis treneris A.Trifunovičius: “Dideli sveikinimai visiems mano žaidėjams, jie tikrai nusipelno kuo geriausių žodžių. Sužaidėme dvi skirtingas rungtynių puses - nuo pat pradžių nusprendėme žaisti agresyviai, negalvodami apie pražangas ir pradžioje tai gana neblogai sekėsi, bet tuo pat metu turėjome problemų su atkovotais kamuoliais. Antroje dalyje Chuckas Eidsonas neparodė to žaidimo, kokio mes iš jo tikėjomės, tačiau reikia jį suprasti, nes sezonas ilgas ir jam tenka nemažas krūvis. Aikštėje pasirodęs Martynas Gecevičius gana gerai susitvarkė su savo užduotimis. Paskutiniame kėlinuke mes kontroliavome žaidimo eigą ir tai leido mums laimėti rungtynes. Aš manau, kad laimėdami šias rungtynes mes parodėme, kad mūsų siekiai yra labai rimti.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Esu įsitikinęs, kad antra rungtynių dalis būtų kitokia, jei Matthew Nielsenas nebūtų gavęs traumos - kol kas nėra aišku ar ji rimta ir todėl negaliu pilnai džiaugtis šia pergale. Rytoj atliksime visus reikiamus tyrimus ir bus aišku, ar trauma rimta.
Mano manymu, rungtynių lūžis buvo tada, kai „Unicaja“ treneris gavo techninę pražangą ir to dėka kėlinuką baigėme turėdami aštuonių taškų persvarą. Taip pat mums šiandien pavyko perimti net 18 kamuolių, po ko sekė nemažai greitų atakų ir lengvų taškų.

Sezonas dar tik įpusėjęs, todėl Robertas Štelmaheris dar tikrai turės kada žaisti, be to Jaredas Jordanas kol kas neblogai įsiliejo į mūsų žaidimą.

REKLAMA

Nelaimei, rungtynėse kojos traumą patyrė ir daugiau į aikštelę nebegrįžo vienas komandos pagrindinių žaidėjų - 29 metų 208 cm ūgio australas Matthew Nielsenas.

Kol kas "Lietuvos ryto" klubas apie traumos sunkumą nekalba, tačiau duodamas interviu Hollice'as Price'as teigė, kad susižeidimas gali būti rimtas.

Manoma, kad trauma gali būti panaši į tokią, kurią jis buvo patyręs praėjusiame sezone ir negalėjo rungtyniauti daugiau nei du mėnesius.

Kol kas nepatvirtintais duomenimis, M.Nielsenui įtrūko Achilo sausgyslė. Išsamesni tyrimai bus atliekami ketvirtadienį. Tada ir paaiškės tiksli puolėjo diagnozė bei gydymo ir reabilitacijos perspektyvos.

Šį sezoną krepšininkas sužaidė 13 Eurolygos rungtynių ir vidutiniškai per 24 minutes surinkdavo 9,9 taško, atkovodavo 4,8 kamuolio bei atlikdavo 1,5 rezultatyvaus perdavimo.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų