REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Po tris mėnesius trukusių atostogų, šiandien (antradienį) krepšinio treneris Jonas Kazlauskas sugrįžo Kinijon ir pradės pasiruošimą Pekino olimpinėm žaidynėm. Pirmadienio popietę Vilniuje duodamas išskirtinį, valandos trukmės interviu televizijos laidai „Krepšinio pasaulyje“, J.Kazlauskas papasakojo, kad šio krepšinio sezono atostogos jam ir žmonai Otilijai buvo įsimintinos.

REKLAMA
REKLAMA

Pirmą mėnesį jie svečiavosi Vietname, taip pat buvusioje Portugalijos kolonijoje Makao, kuri yra pietinėje Kinijos dalyje bei kituose šios didžiulės valstybės miestuose.

REKLAMA

Antrasis mėnesis prabėgo Lietuvoje ir Graikijoje, kur ant jūros kranto tik ką pastatytame name yra ir 150 kv. metrų ploto privatus Kazlaukų butas, kuriame ypač malonus buvo įkurtuvių džiaugsmas. Trečiasis mėnuo vėl praleistas Lietuvoje bei Jungtinėse Amerikos valstijose. Kazlauskai dvi savaites turiningai ilsėjosi pas draugus lietuvius Majamyje.

Treneris domėjosi, kaip sekasi NBA žaidžiantiems Kinijos rinktinės nariams. Pekino olimpinėse žaidynėse drauge su J.Kazlausku ir Alvydu Pazdrazdžiu Kinijos rinktinės treneriu štabe dirbs ir Donas Nelsonas (jaunesnysis). Kinijos krepšinio federacijos noras, kad jų nacionalinė rinktinė užimtų šeštąją vietą, tačiau, kaip žinia, finaliniame etape bus išaiškintos tik keturios geriausios olimpinės ekipos.

REKLAMA
REKLAMA

Kaip bepasibaigtų Olimpiada Kinijos rinktinei, J.Kazlauskas daugiau jos netreniruos ir rugpjūčio viduryje (kinų nupirktas atgalinis 15000 litų kainuojantis bilietas jau kišenėje) grįš į Europą. Tada treneris tikisi sulaukti ne tik pasiūlymų treniruoti klubinę komandą, bet ir jam skirto Eurolygos prizo, kadangi Europos klubinių komandų penkiasdešimtojo čempionato paminėjimo Kaune proga jo nebuvo Lietuvoje.

J.Kazlausko mintis apie Azijos krepšinį, Seimo požiūrį į alaus reklamą ir sporto rėmimą, Lietuvos rinktinę, didelius „Žalgirio“ ir „Lietuvos ryto“ šansus Eurolygos Top 16, taip pat trenerio prisiminimus apie Europos taurės, iškovotos su žalgiriečias lygiai prieš dešimt metų, kovas - televizijos laida „Krepšinio pasaulyje“, transliuojama šešių šalies regioninių ir kabelinių televizijų, rodys sausio ir vasario mėnesiais.

Vidas Mačiulis, TV laida "Krepšinio pasaulyje"

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų