REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Nuo sausio 27 dienos 20.30 val., kai „Tango TV” eteryje vartus atvers antrasis žvaigždžių ir muzikos realybės šou „Dangus”, šios televizijos žiūrovai pamatys atsinaujinusią programą su nauju realybės šou, žvaigždžių projektu, kulinarine laida ir telenovele.

REKLAMA
REKLAMA

„Pats „Dangus” koreguoja „Tango TV” programų tinklelį, – šypsosi „Tango TV” vadovė Laura Blaževičiūtė. – Šio realybės šou gerbėjams šiokiadieniais per „Tango TV” bus skirta net pustrečios valandos. Be to, daugiau nei pusę „Tango TV” programų tinklelio sudarys naujos, Lietuvoje dar nerodytos programos. Turime naujienų ir tiems, kurie mano, kad „Tango TV” programa skirta tik paaugliams ir ekstremalams. Nuo praėjusio rudens „Tango TV” kryptingai siekia atsikratyti „kartojimų kanalo” veido ir patraukti įvairiausio amžiaus, išsilavinimo ir pomėgių žiūrovus smagia ir lengva pramoga – tiesiog pailsėti su „Tango TV”.”

REKLAMA

„Dangus 2” per „Tango TV” šiokiadieniais bus rodomas 15.30 val., 17.00 val. ir 21.30 val., o šeštadieniais 20.30 val. – „Dangaus 2” savaitės finalai. Jie per TV3 bus kartojami sekmadieniais 14.30 val.

Sausio 27 dieną 20.00 val., prieš pat didįjį „Dangaus 2” atidarymo koncertą, į dangiškos kulinarijos virtuvę „Tango TV” žiūrovus pakvies pats Jamie Oliveris – vienas garsiausių ir išradingiausių pastarojo meto jaunosios kartos kulinarų, kurio firminių patiekalų pusmečio ilgumo eilėje laukia net populiariausios pasaulio garsenybės ir politikai, jo išradingumu ir virtuoziškumu žavisi kulinarijos pasaulio kritikai ir meistrai, milijonai gerbėjų visame pasaulyje kasdien sukuria bent po porą naujų jo vardo interneto svetainių, knygų leidybos magnatai siūlo geriausius kontraktus naujausioms jo knygoms, o jis pats tesako – darau tai nuo 8-erių ir man tai be galo patinka. J. Oliverio laidą „Oliverio šou” (Oliver’s Twist) „Tango TV” žiūrovai matys kiekvieną šeštadienį.

REKLAMA
REKLAMA

Sausio 28 dieną 18.00 val. „Tango TV” eteryje startuoja itin didžiulės sėkmės pernai Rusijoje susilaukęs garsenybių projektas–realybės šou „Netikras kūdikis” (Rebionok robot), kuriame garsiausios Rusijos žvaigždės, tokios kaip Borisas Moisejevas, išbandė, ką reiškia siekiant didelės karjeros rūpintis ir mažyčiu vos 3 mėnesių kūdikiu. Tiesa, kūdikis jiems buvo duotas netikras, tačiau elgėsi kaip tikrų tikriausias hiperaktyvus ir labai garsus vaikas. „Jis tikras savanaudis!” – ne kartą pratrūko dainininkas B. Moisejevas, nespėdamas tuo pat metu keisti sauskelnių ir rėkiančio kūdikio maitinti.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Smagius, o kartais ir šokiruojančius nuotykius, kaip garsenybėms sekasi auginti vaikus ir tuo pat metu rūpintis savo garsumu, „Tango TV” rodys sekmadieniais.

Nuo vasario 1 dienos 19.00 val. „Tango TV” žiūrovų laukia dar viena naujiena – neįtikėtina šiuolaikinės Pelenės istorija Rusijos telenovelėje „Gimusi tapti žvaigžde” (Obrečionnaja stat zvezdoj). Paprastutė mergina Ženia įsitikinusi, kad ji galėtų tapti pačia ryškiausia Rusijos estrados žvaigžde, tačiau nė nenutuokia, kokius kryžiaus kelius reikia pereiti norint įgyvendinti šią svajonę… Ši telenovelė „Tango TV” žiūrovams primins per TV3 šiuo metu rodomo Rusijos serialo „Bjaurusis ančiukas” pagrindinės herojės Katios – neturtingos, nesėkmingos, tačiau apie gražesnį gyvenimą svajojančios merginos istoriją…

REKLAMA

Atsinaujinanti „Tango TV” vasario mėnesį žiūrovams pasiūlys ir daugiau naujienų, pavyzdžiui, Lietuvoje dar nerodytą pasaulyje kultiniu tapusį, net dvidešimt septynis kartus „Auksiniam gaubliui” nominuotą, šešiolikos „Emmy” laureatą serialą „Vilas ir Greisė” su žaviąja „Emmy” laureate aktore Debra Messing ir „Emmy” laureatu aktoriumi Ericu McCormacku.

Nauja „Tango TV” programa – jau nuo sausio 27 dienos!

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų