REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

P. N. Englisho byla - pakeliui į teismą

Naftos koncerno „Mažeikių nafta“ buvusio vadovo Paulo Nelsono Englisho byla teismą turėtų pasiekti jau sausio mėnesį, rašo „Lietuvos rytas“.

REKLAMA
REKLAMA

P.N.Englishas ir buvęs jo pavaduotojas Bartonas Lee Luckas šiuo metu susipažįsta su byla, kuri tuo pat metu verčiama į anglų kalbą.

REKLAMA

„Susipažinti su byla jie turi laiko iki sausio 15-osios, bet paprašė pratęsti šį terminą. Be to, jie gali prašyti papildomai ką nors ištirti. Jei toks prašymas bus reikšmingas, mes tirsime, jei ne, jį atmesime“, – BNS sakė Mažeikių rajono apylinkės prokuratūros prokuroras Stasys Pleinys.

Buvusiam „Mažeikių naftos“ vadovui pareikšti įtarimai dėl tarnybinių pareigų neatlikimo. Mažeikių rajono apylinkės prokuratūra tiria 2006 metų spalį naftos perdirbimui pakenkusį gaisrą. Po ekspertizių kilo įtarimų, kad dėl gaisro iš dalies kalti P.N.Englishas ir B.L.Luckas – gamykloje esą vėlavo kai kurie darbai, nebuvo atliekamas remontas, rašo „Lietuvos rytas“.

P.N.Englishas postą paliko praėjusių metų liepos pradžioje. Už jį 1 mln. litų dydžio užstatą sumokėjo jį įdarbinusi buvusi Mažeikių įmonės savininkė „Yukos International UK“.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų