REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„Fusedmarc“ koncertuos „Eurosonic“ festivalyje

„Fusedmarc“ tapo pirmąja lietuvių grupe po aršios atrankos patekusia į „Eurosonic“ festivalį Grioningene (Olandija). Vilniečiai koncertuos sausio 11 d.

REKLAMA
REKLAMA

„Eurosonic“ festivalis kasmet pritraukia daugiau nei 2000 dalyvių iš įvairių šalių, čia jaunų perspektyvių grupių ieško bene visi žymiausi Europos festivaliai, vyksta įvairių muzikos tinklų susitikimai („European Broadcasting Corporation“, „International Music Managers Forum“, „Yourope“ ir kiti) bei intensyvi seminarų ir koncertų programa.

REKLAMA

Būtent šiame festivalyje įsisuko tokių grupių kaip „Franz Ferdinand“ (JK), „Kaizers Orchestra“ (N), „Moneybrother“ (S) ir kitų karjera, šios grupės, sėkmingai pasirodžiusios „Eurosonic“, buvo pakviestos į daugelį Europos muzikos festivalių.

Praėjusią vasarą vienas svarbiausių šio festivalio įkvėpėjų ir sumanytojų Peteris Smidtas lankėsi Lietuvoje, festivalyje "be2gether" ir dalyvavo „Music Export Lithuania“ surengtame seminare "Europos muzika Europos festivaliuose: galimybės ir realybė".

P. Smidtas yra vienas aktyviausių Europos muzikos propaguotojų ir gynėjų, siekiantis kontinentinės Europos grupėms sukurti kuo palankesnes egzistavimo sąlygas bei koncertų galimybes.

„Fusedmarc“ dalyvavimą renginyje iš dalies remia „Music Export Lithuania“.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų