REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Beprecedentis įvykis! Šį šeštadienį klube "Gravity" lys niekur neišleistomis kompaktinėmis plokštelėmis.

REKLAMA
REKLAMA

Visi atėję į "Natūraliai" renginį ne tik išgirs bepročių "The Glimmers" daugiaspalvį DJ setą, bet ir gaus dovanų naujausią jų albumą  „The Glimmers Are Geegee Fazzi“. Svečius iš Belgijos „apšildys“ ir „atšaldys“ ne ką mažesnis beprotis Manfredas iš „Nesakyk Mamai“, žadama pranešime spaudai.

REKLAMA

Indie, rock, rave, mush-up, acid, techno bei dar kelių šimtų muzikos stilių diskotekų autoriai „The Glimmers“ bene pirmieji sutrypė taip dažnai naudojamą idiomą „ramūs, kaip belgai“. Dėl nenuspėjamų savo setų jie seniausiai priskiriami prie garantuočiausių renginio ar festivalio kozirių. Meilę belgams demonstruoja ne tik visas pasaulis,  bet ir garsieji britai "The Chemical Brothers" visai neseniai paprašę remiksuoti naujausią savo hitą "The Salmon Dance".

Neramūs belgai

REKLAMA
REKLAMA

Dar 1998-aisiais susibūręs Mo Becha ir Dave Fouquaert duetas pirmiausia išgarsėjo visai ne dėl muzikos, o todėl, kad iš pradžių naudojo vardą „Glimmer Twins“, kurį vėliau teisme užginčijo grupės „The Rolling Stones“ lyderis Mick Jagger. Pasirodo, taip vadinosi bene garsiausio pasaulyje rokerio kažkada įkurta grupė. Viso pasaulio spaudoje nušviestas įvykis tapo puikia grupės reklama. Nuo tada Belgijos reiveriai numeris vienas vadinasi tiesiog „The Glimmers“.  

Jiems priklauso keli įspūdingi soliniai įrašai, remiksai ne tik „The Chemical Brothers“, bet ir „The Killers“, „Mylo“, „Bloc Party“, „Phoenix“, Calvin Harris, „2 Many DJs“, „New Order“, o taip pat vienas už kitą madingesnės kompiliacijos „DJ Kicks“ bei „Fabric“.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Dovana - naujausias diskas

Pirmą kartą į Lietuvą „The Glimmers“ atvyksta ne šiaip sau – nuo pat Naujųjų metų pradžios jie išvyksta per visą pasaulį pristatyti savo naujausio albumo. Taigi, kiekvienas atėjęs į „Natūraliai“ vakarėlį gaus tik jų renginių lankytojams dalinamą kompaktinį diską „The Glimmers Are Geegee Fazzi“.

Būsimi „Gravity“ svečiai, atrodo, sugalvojo, dar gudresnį planą nei patys savo albumą išleidę ir milijoniniais tiražais internetu išplatinę „Radiohead“. „The Glimmers“ kompaktinis diskas bus išleistas niekur kitur, tik... diskotekose. Už šį albumą sumoka renginių organizatoriai, taigi visi, užsukę pašokti pagal juos bet kuriame pasaulio taške gaus ką tik pagamintą diską dovanų. Taip kolektyvas turo metu tikisi "parduoti" kelis šimtus tūkstančių kopijų... Ir aplenkti parduotuvėse savo kūrybą platinančius kolegas.

Pigesni bilietai – visose BILIETAI LT kasose bei čia.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų