REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Antrąjį mėnesio šeštadienį, sausio 12 dieną, Kauno klubas „Exit“ pasitiks su nauju vardu scenoje. Į klubą pirmą kartą žengs visame pasaulyje garsus Vokietijos didžėjus ir prodiuseris Tomcraft.

REKLAMA
REKLAMA

Grandiozinių šokių muzikos festivalių „Love Parade“ ir „Mayday“ rezidentui klubo scenoje progressive trance garsais pritars Ignas. Šis lietuvio pasirodymas klube „Exit“ taps vieninteliu sausio mėnesį, žadama pranešime spaudai.

Linkėjimus siunčia President Bongo

REKLAMA

Didžiausiuose klubiniuose festivaliuose grojantis Tomcraft ne veltui vadinamas šokių muzikos poliglotu. Vokietis lengvai randa bendrą kalbą su įvairių pasaulio šalių muzikos žvaigždėmis. Savo vokalines partijas prodiuseriui su vienodu džiaugsmu patiki ir islandų, ir amerikiečių muzikantai.

„Mūsų bendradarbiavimas su šokių muzikos mitu ir legenda Tomcraft buvo nuostabus nuo A iki Z. To neįmanoma apsakyti keliais sakiniais. Tegyvuoja techno“, - tokius žodžius apie šeštadienio svečią beria idėjinis Islandijos grupės „GusGus“ lyderis President Bongo, tapęs vieninteliu atlikėju „Exit“ istorijoje, sugebėjusiu išlydyti monitorius didžėjų būdelėje.

REKLAMA
REKLAMA

Panašių atsiliepimų Tomcraft sulaukia iš visų muzikos žvaigždžių, su kuriomis „Exit“ svečiui yra tekę bendradarbiauti studijoje. Tarp vokiečio talento gerbėjų – ir skandalingiausios praėjusią vasarą įvykusio festivalio „Be2gether“ grupės „Bloodhound Gang“ lyderis Jimmy Pop.

Šokių muzikai neabejinga žvaigždė iš JAV Jimmy Pop auksinėms Tomcraft rankoms patikėjo savo vokalinę partiją kūriniui „Broadsword Calling Danny Boy“. Jį galima išgirsti naujausiame Tomcraft albume „For The Queen“, išleistame 2007-ųjų rugsėjį.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Šiame albume galima rasti ir kūrinį „Thomas Of Bavaria“, kuriam tekstą įdainavo, o tiksliau – įkalbėjo, pašėlęs islandas President Bongo.

Gerbėjoms – ne tik muzika, bet ir „stringai“

Per 13 aktyvios muzikinės karjeros metų Tomcraft tapo svarbia pasaulio elektroninės muzikos scenos figūra. Šis atlikėjas šokių muzikos mėgėjų kolekcijas praturtino jau 3 albumais, daugybe sėkmingų singlų ir nesuskaičiuojama galybe remiksų tokiems atlikėjams kaip „Depeche Mode“ ar „Pet Shop Boys“.  

Kūrybingumu garsėjantis vokietis nesiskundžia verslo idėjų stoka. Dviejų garsių leidybinių kompanijų „Craft“ ir „Great Stuff“ savininkas Tomcraft prekiauja ne tik muzikos garsais. Ištikimiausios Tomcraft gerbėjos interneto parduotuvėse gali rasti ir marškinėlių ar net... „stringų", papuoštų mylimo didžėjaus vardu.

Tomcraft „Overdose“ svetainėje Youtube.com.
Tomcraft „Silence“ svetainėje Youtube.com  
Tomcraft internete

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų