REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

2007 metų Lietuvos futbolo pirmenybėse trečiąją vietą užėmęs Panevėžio „Ekraną“ naują sezoną pasitiks labai pasikeitęs - klubą palieka ilgamečiai lyderiai.

REKLAMA
REKLAMA

Buvęs „Ekrano“ kapitonas Mantas Savėnas ir rezultatyviausiai pernykščio šalies čempionato žaidėjas Povilas Lukšys (26 įvarčiai) nepanoro pasirašyti naujų sutarčių. Šiomis dienomis jie išvyks peržiūrai į Rusijos ir Ukrainos klubus, kuriuose bandys įsitvirtinti ir kaip Gediminas Paulauskas pradėti legionierių karjerą.

REKLAMA

Prieš Naujuosius metus buvęs „Ekrano“ gynėjas G. Paulauskas kaip laisvasis agentas pasirašė 2,5 metų su Turkijos elitinės futbolo lygos „Ankaragucu“ ekipa iš Ankaros.

„Ekraną“ paliko ir Mindaugas Gardzijauskas, naujajame sezone atstovausiantis Marijampolės „Sūduvai“. Šalies vicečempionų gretose M. Gardzijauskas atraminio saugo pozicijoje pakeis Tomą Miklinevičių. Pasibaigus dvejų metų kontraktui su „Sūduva“ T.Miklinevičius sulaukė „Kauno“ vadovų pasiūlymo grįžti į Lietuvos čempionų gretas, nors anksčiau jam šiame klube įsitvirtinti nepavyko.

„Ekranas“ pernykštį sezoną baigė vadovaujamas fizinio rengimo trenerio iš Brazilijos. Naujuoju Panevėžio klubo strategu pasiūlyta tapti Valdui Urbonui. Šis buvęs gana žinomas saugas yra rungtyniavęs Vilniaus ir Panevėžio klubuose, legionieriaus duonos ragavo Vengrijoje.

Giedrius Vitkūnas

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų