REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Užbaik metus su Sarah Main, pradėk naujuosius su „The Beginerz“! PACHA klubas metus užbaigs su PACHA Ibizoje rezidente Sarah Main. O naujuosius pasitiks su D.Britanijos šokių muzikos duetu „The Beginerz“.

REKLAMA
REKLAMA


„House chick“ Sarah Main

Gruodžio 29 d., šeštadienį, PACHA pasirodys australietė Sarah Main. Klubo PACHA Ibizoje rezidentė vadina save „house chick“, o prie pulto svaidosi dar ir funk muzikos fejerverkais, sakoma pranešime spaudai.

REKLAMA

Kaip pati sako – „tam, kad pajudintume savo klubus šokių aikštelėje!” Groti gimtadienio vakarėlyje ją kviečiasi David Morales, o klubuose Londone, Madride, Austrijoje ar Portugalijoje Sarah Main laukiama tarsi pavasario.

Pradėjusi groti prieš gerą dešimtmetį gimtojoje Australijoje, Sarah Main iš karto tapo viena iš geidžiamiausių vakarėlių viešnių.

Savo guru ir mokytojais Sarah Main vadina Danny Tenaglią, Ericką Morillo, Deep Dish ir Rogerį Sanchezą. Galingais ir užburiančiais setais klubų publiką apdovanojanti Sarah nemėgsta, kai pabrėžiama, kad ji - moteris. „Muzikai nesvarbi lytis, todėl vadinu savo diskžokėja, o ne moterimi diskžokėja“, - plačiai šypsosi ji.

REKLAMA
REKLAMA

Ibizos rezidentės pasirodymų grafikas suplanuotas tarsi svarbias pareigas užimančio generolo, tačiau house dievaitė rado laiko įtemptoje dienotvarkėje bei sutiko pamaloninti savo setu ir Vilniaus klubo PACHA lankytojus.

Naujieji metai su „The Beginerz“

Gruodžio 31 d. klube PACHA laisvai liesis šampanas su vyšniomis, o susirinkusius šokdins duetas iš Didžiosios Britanijos – „The Beginerz“.

Didžėjų dueto iš Didžiosios Britanijos nereikia pristatinėti kiekvienam, nors truputėlį sekančiam Jungtinės Karalystės topus. Dėl teisės išleisti jų kūrinius varžosi tokios įrašų kompanijos kaip BMG, o patys „The Beginerz“ tampa nemenku galvos skausmu konkurentams, besigrumiantiems dėl aukštesnių D.Britanijos topų vietų. Duetas visada laukiamas Italijoje, Šveicarijoje, Slovėnijoje, Kroatijoje ir Rusijoje, kurios publikos įkvėpti „The Beginerz“ įrašė kūrinį „Moscow“.

„The Beginerz“ kompanionų sąraše puikuojasi tokie vardai kaip Terri Walker, Nina Simone ar Supafly. Vienas iš dueto narių dirbo įrašinėjant pirmuosius „Faithless“ albumus, o INXS, Apollo 440, Dido ar Mousse T remiksai užkėlė „The Beginerz“ ant šokių muzikos pjedestalo.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų