REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Marko Popovičius viduje tiesiog verda. „Žalgirio“ legionierių į neviltį varo Kauno klubo trenerio Rimanto Grigo sprendimai, rašo dienraštis "Lietuvos rytas".

REKLAMA
REKLAMA

Kalbėdamas su Kroatijos laikraščio „Jutarnji list“ korespondentu apie savo situaciją „Žalgiryje“, M.Popovičius nesirinko žodžių: „Kažkas čia išprotėjęs“, „Kas nors turėtų pasikeisti“. Krepšininkas sakė esąs labai patenkintas santykiais su Kauno klubo vadovybe ir sirgaliais. Bet dėl santykių su treneriu R.Grigu – visai kita kalba.

REKLAMA

„Visada ta pati istorija: mane įleidžia žaisti, kai rezultatas būna minus 12. Aš pakeičiu rungtynių ritmą, įmetu keletą taškų, atlieku kelis perdavimus, sumažiname skirtumą iki 5 taškų ir tada mane pasodina ant suolo. Vėliau – vėl tas pat. Kaip man į tai nereaguoti?!“ – emocingai kalbėjo M.Popovičius. Legionierius prisipažino, kad jau seniai norėjo viską išdėti treneriui į akis, bet nutylėdavo.

„Aš nieko nesakyčiau, jei žaisčiau blogai. Bet tiesiai pasakiau ant suolo sėdinčiam klubo direktoriui: kažkas čia yra išprotėjęs, nes nenormalu mane pasodinti, kai žaidžiu taip gerai. Aš pasakiau, kad turiu pasiūlymų iš Vitorijos, Varezės, „Virtus“ ir leiskit man ten eiti, jei treneris su manimi taip elgsis“, – M.Popovičius liejo nuoskaudą „Jutarnji list“.

REKLAMA
REKLAMA

Ar žaidėjas rimtai svarsto apie išvykimą iš Kauno? „Manau, kad liksiu. Sirgaliai sakė, kad jie yra su manimi, kad jie boikotuos rungtynes, jei aš būsiu parduotas. Klubo vadovai manimi patenkinti ir visą laiką kalba, kad reikia pratęsti sutartį“, – samprotavo M.Popovičius. „Vis dėlto daug kas priklauso nuo trenerio“, – užsiminė „Jutarnji list“.

„Taip. Pažiūrėsime, kaip pasikeis situacija po rungtynių su Sopoto „Trefl“. Tame mače žaidžiau ilgiau nei visada, bet tik todėl, kad iškėliau tą sceną. Kadangi sirgaliai buvo mano pusėje, R.Grigas turėjo nusileisti. Tose rungtynėse parodžiau, kaip gerai galiu žaisti. Jei gaučiau daugiau minučių, kaip galėčiau žaisti!“ – sakė M.Popovičius.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų