REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Šeštadienį, gruodžio 29-ąją, jau šeštus metus gyvuojanti elektroninės muzikos mėgėjų ir skleidėjų bendruomenė „Djscene.lt“ rinksis į savo pirmąją šventinę „Eglutę“ sostinės klube „Woo“.

REKLAMA
REKLAMA

Pagrindiniu „Eglutės“ vinimi, be pačio internautų išlindimo į realybę stebuklo, taps visus metus trukusio DJ mikso konkurso „SobieskiUOGOS On Line“ apdovanojimai. Jame iš dvylikos kiekvieną mėnesį populiariausiais tapusių svetainėje „Djscene.lt“ publikuotų miksų autorių, jau apdovanotų vardiniais išskirtinio dizaino „Sobieski“ krepšiais plokštelėms, bus išrinktas vienas laimingasis, kuriam atiteks pagrindinis „SobieskiUOGOS On Line“ prizas – 10 000 Lt, sakoma pranešime spaudai.

REKLAMA

Kaip sakė „Djscene.lt“ idėjinis vadas Tomas Bazys, buvo ilgai svarstoma, kaip iš dvylikos kas mėnesį populiariausiu tapusių DJ setų išrinkti vieną – visi dvylika DJ’ų yra savo srities profesionalai, o miksai išties nuostabūs. Neįmanoma logiškai išrinkti vieno, nes pagrindinio prizo vertas kiekvienas dalyvis. Taigi nuspręsta šįkart pasitelkti simpatijų ir antipatijų neturintį loterijos principą – prieš jį visi 12 šių metų „SobieskiUOGOS On Line“ mėnesio miksų taps lygūs.

REKLAMA
REKLAMA

Būtų keista, jei elektroninės muzikos vartotojų bendruomenės „Eglutė“ apsieitų be pačios muzikos. Šventinius setus „Woo“ sukti ruošiasi šie scenos žymūnai ir „Djscene.lt“ bendruomenės favoritai – Karalius iš „RyRalio“, jo kaimynas Antanas Gustaitis, kosmonautas Saulty bei šio kolega „Barbarella“ cikle partizanas Mantas T. Gyvą programą ruošia naujasis Lietuvos „maiklasdžeksonas“ – Few Nolder, o visiems šiems šaunuoliams video užnugarį pieš VJ Vesta bei Oro Pagalvės.

Kaip įprasta, „Djscene Eglutė“ prasidės 22 val. Tačiau didžiausi entuziastai vietą „Woo“ skubės užsiimti jau nuo 18 val. Tuomet prasidės tradicinė, kas mėnesį vyksianti „Djscene Arbata“, skirta muzikinių video peržiūrai ir ramiam „prasigrojimui“. Projektorių šįsyk okupuos gyvo techno monstro Jeff Mills ir Montpellier orkestro „Blue Potential“ DVD. Na, o už pulto iki prasidedant „Eglutei“ stos desantas iš Kauno – K.U.B. komandos nariai Road’S’Killa, Pakas ir Soundchild. Jiems akompanuos VJ Aromatherapia.

Taigi visas vakaras ir visa naktis šeštadienį „Woo“ bus skirti visų pirma „Djscene.lt“ bendruomenei, jos entuziastams bei mėgiamiausiai jos narių muzikai. Nuo šeštos arba nuo dešimtos, iki ankstyvo ryto. O daugiau informacijos, be abejo, www.djscene.lt

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų