REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„Jokių go-go šokėjų. Jokių karnavalinių kostiumų. Jokių kaukių. Jokios ore tvyrančios seksualiai nuteikiančios nuotaikos. Jokių baudžiančios muzikos bangų. Jokių prizų-siurprizų. Jokių fejerverkų... tik 100% muzika“, - visas Naujametines klišes neigia klubo „Gravity“ naujienlaiškių autorė Goda.

REKLAMA
REKLAMA

Jau šį pirmadienį klube „Gravity“ pasirodys vokietis Apparat. Jam talkins vietiniai elektroninės muzikos koziriai:  Walkman iš „Sutemų“ ir „Min For“ dydžėjų komanda Shn, EL_T bei Ernestas Sadau. Besotį Naujųjų metų karaliaus Apparat populiarumą išduoda jo užimtumas - paskutinius metus vokietis koncertuota po 2-4 kartus per savaitę, o dėl laisvos datos reikia pradėti tartis prieš pusę metų, sakoma pranešime spaudai.

REKLAMA

Sėkmingas duetas su Ellen Allien

Įrašų kompanijos „Shitkatapult“ savininkas išleido daugiau nei 15 įvairiausių stilių įrašų, po kurių jis tapo garbinamas bei giriamas daugelio elektroninės muzikos gerbėjų. Visgi pasauliniu mastu apie jį kalbėti pradėjo tik 2006-ais, išleidus albumą su Vokietijos electro techno pioniere Ellen Allien.

Bendras jų darbas "Orchestra Of Bubbles" pasirodė pernai metais ir akimirksniu tapo toks populiarus, kad apie Apparat buvo kalbama kaip apie naujos kartos elektroninės muzikos žvaigždę. Todėl visai suprantama, kodėl Richie Hawtin Apparat vadina Ellen Allien dvyniu, pati Ellen - savo mylimiausiu atlikėju, Laurent Garnier jo albumus lygina su bombomis, o žurnalai jam prognozuoja elektroninės muzikos madų diktatoriaus titulą.

REKLAMA
REKLAMA

Prikels Britney Spears muzikinę karjerą?

Po jo pirmojo jo pasirodymo klube "Gravity" pernai metais Apparat ir taip turi labai daug gerbėjų. Bet visada juk gali būti geriau. Šį populiarumą dar labiau sustiprino labai lauktas jo ketvirtasis albumas "Walls", pasirodęs šios vasaros pradžioje. Jis nutildė ir skeptikus, kurie anksčiau tvirtino, kad Apparat tai tik Ellen Allien sukurta žvaigždė.

Šį diską teigiamai įvertino visi pagrindiniai muzikos leidiniai, o, svarbiausia, jam plojo visas elektroninės muzikos elitas – Ellen Allien, Laurent Garnier, Ricardo Villalobos, Miss Kittin, James Holden bei kiti. Internete juokaujama, kad tik jis gali būti tas žmogus, kuris prikels Britney Spears muzikinę karjerą.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Pigesni bilietai į „Gravity Naujuosius“ - visose BILIETAI LT kasose bei internete

Daugiau informacijos: http://www.sutemos.net/events

Video:
http://www.youtube.com/watch?v=BPuL0g5g-pw
http://www.youtube.com/watch?v=_fr6qroZBOs
http://youtube.com/watch?v=LGBDzxIPd_U&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=4AhpoqTkuwY

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų