REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Krepšinyje kasmet įvyksta nemažai linksmų bei netikėtų įvykių. Australijos dienraštis "The Sydney Morning Herald" sudarė savo idiotiškiausių metų įvykių pasaulio sporte sąrašą. Siūlome jums paskaityti, kokie iš šių įvykių buvo susiję su krepšiniu.

REKLAMA
REKLAMA

1. NBA vystymosi lygos (NBDL) „Austin Toros“ komanda suspendavo savo talismaną, kuomet jis kabėjo ant lanko vykstant rungtynėms, o „Austin Toros“ priešininkai bandė atakuoti krepšį. Talismanas vardu „Da Bull“ nušoko ir bandė pasitraukti iš aikštės, tačiau jam nukrito buliaus galva.

REKLAMA

2. NBA teisėjas Timas Donaghy pripažintas kaltu už tai, jog statydavo milžiniškas sumas už laimėtoją rungtynėse, kuriose pats teisėjavo.

3. NBA teisėjas Joey Crawfordas buvo suspenduotas už tai, jog tariamai išreiškė norą susigrumti su San Antonijaus „Spurs“ žvaigžde Timu Duncanu. J.Crawfordas pašalino krepšininką iš rungtynių, skirdamas jam techninę pražanga už tai, jog šis, sėdėdamas ant atsarginių žaidėjų suolelio, juokėsi. „Jis pažiūrėjo į mane ir paklausė ar noriu muštis, - kalbėjo krepšininkas. - Neturio su juo jokių problemų, tačiau jeigu jis to nori, puiku.“

REKLAMA
REKLAMA

4. Tuo metu žaidęs Portlendo „Trai Blazers“ komandoje puolėjas Zachas Randolphas atsiprašė iš komandos dėl to, jog galėtų dalyvauti draugės pusbrolio laidotuvėse. Vis dėlto, krepšininkas laidotuves išmainė į šėlsmą striptizo klube. Be to, puolėjas už tokias atrakcijas netgi nenorėjo apmokėti 106 dolerių sąskaitos.

5. Čikagos „Bulls“ krepšininkas, dėjimų iš viršaus konkurso dalyvis Tyrusas Thomasas, žvaigždžių savaitgalio metu paklaustas, ar yra sujaudintas galimybės dalyvauti šventėje, atsakė: „Visai ne, tiesiog pasiimsiu sau priklausantį čekį ir tiek. Manęs laukia pinigai už dyką“, - kalbėjo jis. Už tokį išsišokimą T.Thomasas savo komandos buvo nubaustas 10,000 dol. bauda.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

6. Vienos Kolorado mokyklos krepšinio komandos treneriui buvo pareikšti net 37 kaltinimai dėl netinkamo elgesio komandos viduje. Teigiama, kad treneris savo žaidėjams rodydavo pornografinius filmus, o žiema, prieš parveždamas juos namo, aplaistydavo vandeniu ir veždavo savo automobilyje atidarytais langais. Treneris taip pat dažnai paklausdavo savo žaidėjų „kas yra Tailando sostinė?“. Išgirdęs atsakymą „Bankokas“, jis visiems trenkdavo į kirkšnį.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų