REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Praėjusį savaitgalį prie PACHA pulto pasirodę „16 Bit Lolitas“ iš Amsterdamo gerokai įkaitino klubo atmosferą. Aukštai iškeltų rankų jūra, sausakimša šokių aikštelė ir atsidavimo kupini žvilgsniai: „16 Bit Lolitas“ leido klubinėtojams pasijusti tarsi laimėjus olimpines žaidynes.

REKLAMA
REKLAMA

„16 Bit Lolitas” įaudrinta PACHA atmosfera neatvės ir prieššventinį savaitgalį. Penktadienį, gruodžio 21 d. klubo sienas ir šokių aikštelę kaitins vienu žinomiausių Lietuvos didžėjų užsienyje vadinamas Driule XL su ištikimiausių PACHA gerbėjų jau pamėgtu klubo rezidentu Andriumi Rio. Šeštadienį, gruodžio 22 d. PACHA drebins britų house muzikos duetas „Lexicon Avenue“ bei tarp šiaurietiško santūrumo ir pietietiškos laisvės besiblaškantis hip hopo ir r‘n‘b dievas Def Kut, žadama pranešime spaudai.

REKLAMA

„Lexicon Avenue“ negali be Lietuvos publikos

„Esame didžėjai ir prodiuseriai, kurie groja vestuvėse, barų šermenyse ir kremo valgymo varžybose“. Taip duetas „Lexicon Avenue“ prisistato savo internetiniame puslapyje. Nekyla nė menkiausios abejonės dėl jų humoro jausmo, kaip nekyla menkiausios abejonės dėl to, kad šeštadienį klube PACHA jie driokstels visa savo britiška energija iš house muzika užtaisytų fejerverkų.

New Castle klubų dievai jau dešimtmetį šokdina ne tik gimtosios Didžiosios Britanijos, bet ir viso pasaulio publiką nuo Pietų Amerikos iki Portugalijos ir pačios Ibizos.
„Lexicon Avenue“ jau išmėgino Lietuvos klubų erdves: jiems plojo klubo „Exit“ ir didžėjų festivalio „Dream DJ Team“ lankytojai, tačiau kiekvieną kartą grodami čia jie pasižada sugrįžti. Ir pažadus tęsi.

REKLAMA
REKLAMA

Faktas, įrodantis, kad „Lexicon Avenue“ tikrai negroja vestuvėse, kremo ar, pavyzdžiui, kebabų valgymo varžybose: vyrukai turi savo antrininkus, kurie mėgina maudytis  didžėjų šlovės spinduliuose – šie nevykėliai pasivadinę „Lexicon Revenue“. Tikrieji „Lexicon Avenue“ juokais perspėja savo gerbėjus: jei šie netyčia sutiktų apsišaukėlius, jiems įkrėsti proto leidžiama.

Kartu su „Lexicon Avenue“ šeštadienį PACHA didžiosios salės scena dalinsis Kastis Torrau. Kas kartą vis kitoks, stebinantis seksualiai melodingais house, tech ir tech-minimal  Kastis Torrau kruopščiai ruošiasi debiutui PACHA klube.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Proto bokštas Def Kut

Šeštadienį mažosios PACHA salės šeimininkas Mamania laukia ypatingo svečio – DJ Def Kut iš Prancūzijos. Du hip hopo dievai ruošiasi gerokai įsiūbuoti PACHA sienas. Def Kut žinomas kaip vieno geriausių Suomijos reperių Redrama didžėjus. Jo organizuojamos renginių serijos „Ice Cream Party“ ir „French Conenction“ Prancūzijoje, Suomijoje ir Estijoje vadinamos nesibaigiančių linksmybių ir seksualumo fiesta.

Jau šešis kartus su Def Kut grojęs DJ Mamania teigia, kad Def Kut iš kitų, klubuose grojančių r‘n‘b ir hip hopą, išsiskira puikia technika ir geru skoniu. „Jis, kaip ir kiti didžėjai, negali pakęsti užsakymų, tačiau to net neprireikia. Def Kut puikiai jaučia žmonių nuotaikas ir bendrauja su publika per savo grojamą muziką“.

REKLAMA

Mamania taip pat atskleidė, kad pasižiūrėję į Def Kut ir išgirdę jo uždegančią muziką, žmonės net nepagalvotų, kad šis vyrukas baigė jau du universitetus ir šiuo metu Švedijoje šturmuoja dar vienas mokslo aukštumas. „Jis moksliukas, - juokauja Mamania ir priduria, kad tai toli gražu nereiškia, kad Def Kut veide klubinėtojai išvys bent vieną susikaustymo ir griežtumo raukšlę.

Gruodžio 25 – ąją, PACHA šves neeilines Kalėdas. Už didžiosios salės pulto stos Lietuvos šokių muzikos autoritetu vadinamas DJ Ignas, kuriam Kalėdos PACHA – pasirodymas Vilniaus klubų scenoje po ilgos pertraukos. DJ Ignas neabejotinai palydės jo išsiilgusius klubinėtojus į rojų kartu su daugeliui šokių himnu tapusiu „Driving to Heaven“. O PACHA mažosios salės šeimininko Saulty šventėms pakviestas nu disco karalius Pete Herbert iš Londono krykštauja, kad į PACHA atsiveža tiek auksinių kūrinių, kad nežinia, kaip šie sutilps lėktuvo bagažo skyriuje!

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų