REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„Balsas.lt“ ragina klausti „Žinių radijo“ laidos dalyvius.

Vilniaus licėjaus direktorius Saulius Jurkevičius mano, kad dabartinė mokykla artėja prie labai rimtos krizės. Situacija ne tik dėl mokytojų atlyginimų, bet ir dėl etatų, motyvacijos, saugumo šiandien artima krizinei.

REKLAMA
REKLAMA

Ar Lietuvos mokykla artinasi prie rimtos krizės? Kokios svarbiausios šiandieninės mokyklos ir mokytojų problemos? Kodėl mokytojo darbas tampa nebepatraukli profesija? Kokias tai turi pasekmes mūsų vaikų ateičiai?

REKLAMA

Tiesioginėje „Žinių radijo“ laidos „Apskritas stalas“ diskusijoje dalyvauja Švietimo ir mokslo ministerijos sekretorius Alvydas Puodžiukas, Demokratinės politikos instituto prezidentas, Tėvynės sąjungos Naujosios darbotvarkės Lietuvai švietimo grupės vadovas dr. Mantas Adomėnas ir Lietuvos švietimo darbuotojų profesinės sąjungos Aukštaitijos susivienijimo pirmininkas, Elektrėnų mokyklos istorijos mokytojas Audrius Jurgelevičius.

Laida skiriama projektui „Nauja darbotvarkė Lietuvai“, rengiama bendradarbiaujant su Demokratinės politikos institutu, remiant Tėvynės sąjungai.

Laida „Apskritas stalas“ – kasdien 17.10 val. per „Žinių radiją“. Vedėjas – Aurimas Perednis.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų