REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Lietuvio sunkvežimio vairuotojo, gabenusio 44 tonas sveriantį krovinį, kelionė netikėtai nutrūko viename Didžiosios Britanijos miestelyje, kai jo vairuojama transporto priemonė įstrigo tarp dviejų upelio krantų, praneša „The Mirror“.

REKLAMA
REKLAMA

Lietuvis buvo priverstas 4 dienas laukti, kol atvykusi speciali technika išvadavo jį iš upelio gniaužtų. Tuo metu miestelio gyventojai, kuriems pagailo nelaimėlio, vaišino vairuotoją kava bei sumuštiniais.

REKLAMA

Kelias, einantis pro Charlcombes miestelį, paspendė spąstus jau ne vienam pro šalį važiavusiam sunkvežimiui. Miestelio gyventojai teigia, kad kasmet sunkvežimiai „iš kelio išklysta“ porą trejetą kartų per mėnesį. Pasitaiko atveju, kad įstringa net turistus gabenantys autobusai.

Miestelio taryba šalikelėse pristatė ženklų, perspėjančių vairuotojus, kad kelias netinkamas sunkiajam transportui, tačiau dažnam anglų kalbos nemokančiam rytų europiečiui tokie perspėjimai nė motais. Jie verčiau kliaujasi savo GPS navigacijos prietaisais, kurie jau ne kartą nuvedė juos į aklavietę.

Dabar miestelio taryba teigia pastatysianti dar daugiau ženklų, tačiau vargu ar tai padės išspręsti problemą. Tad Charlcombes gyventojai gali tepti sumuštinius bei virti kavą – sunkvežimiai atrieda.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų