REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Devintą pralaimėjimą dvidešimt trečiosiose Šiaurės Amerikos Nacionalinės krepšinio lygos (NBA) reguliariojo sezono rungtynėse patyrė ir trijų pergalių seriją nutraukė Lino Kleizos Denverio "Nuggets" klubas, šeštadienį svečiuose 91:102 (27:22, 23:34, 18:36, 23:10) nusileidęs čempionės titulą ginančiai San Antonijaus "Spurs" komandai.

REKLAMA
REKLAMA

Starto penkete susitikimą pradėjęs lietuvis į aikštelės šeimininkų krepšį įmetė 16 taškų ir rezultatyvumu ekipoje nusileido tik Allenui Iversonui, pelniusiam 30 taškų.

REKLAMA

Per 32 minutes L. Kleiza pataikė 2 tritaškius iš 3, 5 dvitaškius iš 9, po krepšiais atkovojo 4 ir perėmė 2 kamuolius, atliko 3 rezultatyvius perdavimus, dusyk syklydo ir 3 prasižengė.

15 taškų "Nuggets" ekipai pelnė Carmelo Anthony, 10 - Anthony Carteris.

Nugalėtojų gretose sėkmingiausiai rungtyniavo Fabricio Oberto, Michaelas Finley (po 21 tšk.), Brentas Barry (14 tšk.), Emanuelis Ginobilis (11 tšk.) ir Jacque Vaughnas (10 taškų).

"Nuggets" krepšininkai ir po šeštadienio nesėkmės lieka Vakarų konferencijos Šiaurės Vakarų pogrupio lyderiais, o "Spurs" (18 pergalių ir 5 pralaimėjimai) komanda pirmauja visoje Vakarų konferencijoje ir Pietvakarių pogrupyje.

Kitų šeštadienio NBA lygos reguliariojo sezono mačų rezultatai:

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų