REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Penktadienį Kūno kultūros ir sporto departamente pagerbti ir apdovanoti 2007 m. pasaulio ir Europos čempionatų prizininkai ir jų treneriai, jubiliejų proga pagerbti Lietuvos sportui nusipelnę darbuotojai.

REKLAMA
REKLAMA

"Pirmiausia sveikinu jus visus artėjančių švenčių proga! Dėkoju jums už tai, kad kūrėte ir tebekuriate mūsų sporto istoriją ar už tai, kad žengdami dar tik pirmuosius žingsnius didžiajame sporte jau galvojate apie suaugusiųjų čempionatus", - sveikindamas gausų būrį sportininkų, sporto darbuotojų sakė KKSD generalinis direktorius Algirdas Raslanas.

REKLAMA

Kūno kultūros ir sporto departamento prie Lietuvos Respublikos Vyriausybės I laipsnio ordinu su grandine už nuopelnus Lietuvos sportui 75 metų jubiliejaus proga Lietuvos sporto vadovas apdovanojo prof. habil. dr. Kęstą Miškinį.

KKSD Sporto garbės komandoro ženklus jis įteikė jubiliejus švenčiantiems Antanui Barisui, Onutei Butautienei, Faustai Bimbienei, Grigorijui Gutermanui ir Stasiui Stankui, KKSD Sporto garbės kryžius - Algimantui Visockui, Romanui Paulauskui, Algimantui Varneliui, Vytautui Sinkevičiui, Raimondui Zenkevičiui.

REKLAMA
REKLAMA

KKSD aukso medaliu apdovanotas Kazys Vilčinskas, o KKSD bronzos medaliais - Gintautas Balčaitis ir Gintautas Regina.

KKSD vadovas Lietuvos Respublikos nusipelniusio sporto trenerio ženklus ir vardus visam gyvenimui suteikė Povilui Jefišovui (krepšinis), Alfonsui Mikšiui (irklavimas), Gintautui Reginai (krepšinis).

A. Raslanas su medaliu pasaulio bokso čempionate pasveikino Daugirdą Šemiotą ir apdovanojo jį KKSD medaliu "Už sporto pergales". Tokius apdovanojimus A.Raslanas įteikė ir pasaulio mėgėjų kultūrizmo ir kūno rengybos, pasaulio kultūrizmo, pasaulio galiūnų dvejetų, Europos sambo imtynių, Europos tradicino karatė, Europos svarsčių kilnojimo atskirų veiksmų čempionatų nugalėtojams ir prizininkams, jų treneriams.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

KKSD padėkos medaliai įteikti medikams, mokslininkams, masažuotojams, padėjusiems sportininkams rengtis svarbiems startams.

Kūno kultūros ir sporto departamento LAUDATIO padėkomis apdovanoti Europos ir pasaulio jaunių ir jaunimo čempionatų prizininkai, jų treneriai. Be to, KKSD LAUDATIO padėka Lietuvos sporto vadovas apdovanojo 2007 m. Europos veteranų tinklinio čempionato bronzos medalio laimėtoją Lietuvos rinktinę.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų