REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Visus metus vedęs užrašus naujokų tema, o rudeniop subūręs pasidalinti savo įžvalgomis ir skaitytojus, žurnalas „Pravda“ vėl turi ką pasakyti. Atnaujintoje „Pravda Naujokų apdovanojimų“ svetainėje (www.pravda.lt/naujokai) jau prasidėjo iečių laužymas dėl karščiausių 2007-ųjų naujokų titulų.

REKLAMA
REKLAMA

Kaip skundėsi „Pravda“ laiškų skyrius, teko suvirškinti daugiau nei 1200 siuntinių su pasiūlymais į „Pravda Naujokų apdovanojimus“ nominuoti įvairias grupes, daiktus, įvykius ir žmones. Prie labiausiai siūlytų naujokų pridėjusi keletą savo favoritų, „Pravda“ išvydo 114 šaunuolių, dėl verčiausio naujoko vardo besikaunančių 16-oje nominacijų. Nominacijoje „Metų naujokas“ išskirti ryškiausiai kitose pasižymėję, o „Metų naujokų tėvas“ bus paskelbtas apdovanojimų metu, sakoma pranešime spaudai.

REKLAMA

„Kaip taisyklė, ypač aktyviai už savo favoritų patekimą į Naujokų gvardiją kovojo muzikinių grupių gerbėjai“, - pasakojo geriausia naujokų draugė Rūta Banytė. Ji pridūrė, kad įžvalgių pasiūlymų sulaukta ir geriausio naujo tinklapio, geriausio naujo „trendo“ bei geriausios naujos poros kategorijose.

Šiemet internetinėje „Pravda Naujokų apdovanojimų“ balsavimo apylinkėje susidurs tokie pastaruoju metu ryškėjantys personažai, kaip grupės „Flamingo“ ar „Suicide DJs“, scenos senoliai „Antis“ ir „Bix“, interneto svetainės „Mondayjazz.com“ ir „g-taskas.lt“, automobilis „Fiat500“ ir nuosaikusis telefonas „Motorola F3“. Balsuotojų akiratyje painiojasi ir statybininkų bei didžėjų sąjungos, mados žinovai, daugybė naujų barų ir kavinių bei vienas gerai žinomas ir pelnytai vėl vertinamas didelis Lietuvos miestas.

REKLAMA
REKLAMA

Išsirinkti savo favoritus 17-oje naujumo kategorijų paprasta. Užteks nueiti į www.pravda.lt/naujokai, pasiraitoti rankoves, subadyti subjektyviai teisingus atsakymus ir kelti ranką spaudžiant mygtuką „Balsuoju“. Tuoj po to bus galima nusiraminti ir kalendoriuje sekti besikeičiančias dienas.

Sausio 15-ąją balsadėžės užsivers, o pirmą penktadienį po to, sausio 18-ą, naujų lobių vardus išgirsti „Pravda“ pakvies į Šiuolaikinio meno centrą Vilniuje. Bus aikčiojimų, plojimų, žarstymųsi deimantais ir daug rampos šviesos. Žinoma, ir naujos, gyvos bei skardžios muzikos.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų