REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„Liverpool“ futbolo klubas pranešė, kad svarsto galimybę samdyti privačias saugos tarnybas, kad šios saugotų komandos žaidėjų namus jiems rungtyniaujant išvykoje, praneša „The Daily Telegraph“.

REKLAMA
REKLAMA

Klubas pranešė, kad tokio žingsnio jis priverstas griebtis po to, kai antradienį buvo apvogtas komandos kapitono Steveno Gerrardo namas. Tuo metu Anglijos ekipa žaidė lemiamas Čempionų lygos grupės turnyro rungtynes Prancūzijos uostamiestyje Marselyje. S. Gerrardas tapo jau 7 plėšikų auka „Liverpool“ ekipoje.

REKLAMA

Per paskutiniuosius 18 mėnesių plėšikai iš futbolininkų jau pagrobė 2 „Porsche“ markės automobilius, po vieną „Aston Martin“, „Ferrari“, „Cadillac“ bei BMW automobilius, daug juvelyrikos dirbinių, šampano bei krūvas futbolo trofėjų. Policininkai teigia, kad įžymybės pačios vilioja plėšikus reklamuodamos savo turtą populiariausių leidinių viršeliuose. Be to, tuose leidiniuose dažnai atskleidžiama, kur tiksliai koks futbolininkas gyvena.

REKLAMA
REKLAMA

Antradienį S. Gerrardo namus, kuriuose tuomet buvo jo žmona Alex Curran, užpuolė 4 kaukėti vyrai. Jie pagrobė juvelyrikos dirbinių, kurių vertė dešimtys tūkstančių svarų, o taip pat 10 tūkst. svarų kainavusį „Cartier“ laikrodį. Beje A. Curran dar apiplėšimo savaitę žurnalui „Closer“ buvo pasigyrusi, kad savo vyrui Kalėdų proga nupirko itin brangų šios firmos laikrodį.

Kiek anksčiau nuo ilgapirščių buvo nukentėjusios ir kitos buvusios ar esamos „Liverpool“ žvaigždės: Peteris Crouchas, Dirkas Kuytas, Pepe Reina, Jerzy Dudekas, Danielis Aggeris bei Florentas Sinama-Pongolle‘is. D. Kuyto namai buvo apiplėšti, kai šis gynė Olandijos rinktinės garbę tarptautiniame mače. Gegužį vartininko P. Reinos namas apvogtas pastarajam Čempionų lygos pusfinalyje rungtyniaujant prieš Londono „Chelsea“ ekipą. Tuomet ispanas neteko „Porsche Cayenne“ automobilio, juvelyrinių dirbinių bei asmens dokumentų.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Į P. Croucho bei D. Aggerio nuosavybę įsilaužtą tą pačią rugsėjo dieną, kai abu futbolininkai su „Liverpool“ ekipa viešėjo Turkijoje. P. Crouchas turėjo atsisveikinti su savo „Aston Martin“ automobiliu. D. Aggeriui nepasisekė dar labiau – jis neteko net dviejų automobilių.

Tuo tarpu buvęs „Liverpool“ vartininkas, o dabar Madrido „Real“ klubui atstovaujantis Jerzy Dudekas buvo apvogtas jam viešint gimtojoje Lenkijoje. 2006 metų birželį jis neteko ne tik „Porsche“ automobilio, bet ir didelės dalies savo futbolo trofėjų – tarp jų ir Europos taurėse iškovotų medalių.

„Liverpool“ fanai dėl plėšimų kaltina savo mirtinus priešus iš „Everton“ stovyklos.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų