REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Žurnalas „Empire“ Angeliną Jolie išrinko pačia seksualiausia kino žvaigžde. Sąraše, kurį sudaro šimtas aktorių vyrų ir moterų, A.Jolie pirmoji vieta buvo skirta dėl „liaunos figūros, katiniškų akių ir putlių lūpų, tarsi jas būtų sugėlęs visas spiečius bičių“.

REKLAMA
REKLAMA

Pačiu seksualiausiu A.Jolie filmų momentu buvo pripažinta scena iš komedijos "Ponas ir ponia Smitai", kuriame ji iš Brado Pitto mušte išmuša visą dvasią, o tada visa siela jam atsiduoda.

REKLAMA

Antrąją vietą užėmė Natalie Portman kurią žurnalas pavadino "seksualia, bet ne vulgaria". Pasak "Empire", N.Portman pritrenkiančiai atrodo net filme "V - tai Vendeta" kur ji pasirodė plikai nusiskutusi galvą.

Trečioje vietoje liko vyras - Džeimsą Bondą suvaidinęs aktorius Danielis Craigas. Jam ši vieta buvo skirta už sceną iš filmo "007 Kazino Royale", kurioje jis išlenda iš vandens, mūvėdamas trumpomis, aptemptomis glaudėmis.

REKLAMA
REKLAMA

Ketvirta liko Jessica Alba, filme "Nuodėmių miestas" sušokusi striptizą, o penkta vieta atiteko Johny Deppui, kuris demonstruoja, kad nėra nieko seksualiau kaip spjauti į tai, ką galvoja kiti.

Pateikiame seksualiausių kino žvaigždžių dešimtuką:

1. Angelina Jolie;

2. Natalie Portman;

3. Danielis Craigas;

4. Jessica Alba;

5. Johny Deppas;

6. Eva Green;

7. Bradas Pittas;

8. Scarlet Johansson;

9. Keira Nightley;

10. Gerard`as Butleris.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų