REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Gyvūnų teisių organizacija PETA (People for the ethical Treatment of Animals) vėl patraukė dėmesį pikantiška reklamine kampanija. Šį kartą prie būrio įžymybių, kurios apsinuogino tam, kad atkreiptų dėmesį į gyvūnų kančias, prisijungė aktorė Eva Mendes.

REKLAMA
REKLAMA

„Noriu, kad žmonės žinotų, jog negalima žudyti nekaltų gyvūnų ir jais puoštis. Reikia gerbti visa, kas gyva“, - sakė E.Mendes, prisipažinusi, kad anksčiau pati nešiojo kailinius.

REKLAMA

„Prisimenu savo pirmąją premjerą Niujorke. Mano stilistas davė man apsirengti kailinius, ir aš buvau gana neišprususi, kad juos apsivilkčiau. Po šito PETA atsiuntė man fantastišką laišką. Man jis padarė tokį įspūdį, kad aš prisiekiau daugiau niekada nenešioti kailinių“, - teigė aktorė.

Pagrindinis PETA kampanijos šūkis yra „Geriau eisiu nuoga, negu vilkėsiu kailinius“. Po juo pasirašė tokios garsenybės kaip Dennisas Rodmanas (Denisas Rodmanas), Kim Basinger (Kim Besindžer), Pamela Anderson ir jos buvęs vyras Tommy Lee (Tomis Li).

„Reklamose kailiniai paversti stiliaus simboliu. Tačiau ši reklama neparodo, kaip žiauriai žudomi gyvūnai. Kiekvienais metais kailinių žvėrelių fermose nuskandinama, užmušama ar elektros šoku nužudoma milijonai lapių, meškėnų, audinių, lūšių, nutrijų, bebrų, ūdrų ir kitų gyvūnų“, - rašoma PETA tinklalapyje.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų