REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Naudingiausiu Baltijos krepšinio lygos (SEB BBL) elitinio diviziono lapkričio mėnesio žaidėju išrinktas Valmieros "Valmiera" (Latvija) klubo vidurio puolėjas Vladimiras Štimacas.

REKLAMA
REKLAMA

Lietuvos, Latvijos ir Estijos sporto žurnalistų apklausoje surinkęs 46 taškus, 20-metis serbas šiame sezone laureatu tapo jau antrą kartą. Naudingiausiu SEB BBL krepšininku V. Štimacas buvo pripažintas ir spalio mėnesį.

REKLAMA

Dvejose iš trejų lapkričio mačų "Valmiera" ekipos žaidėjas pasižymėjo dvigubais dubliais.

Serbijos krepšininkas vidutiniškai per rungtynes pelnė 14,3 taško, atkovojo 13,7 kamuolio ir blokavo 2,3 varžovo metimo.

V. Štimacas buvo antras SEB BBL elitiniame divizione pagal žaidimo efektyvumo koeficientą (24).

Mače su Klaipėdos "Neptūnu" serbas surinko 45 efektyvumo balus ir blokavo 6 varžovų metimus, pasiekęs šio sezono SEB BBL rekordus.

REKLAMA
REKLAMA

Jam tai pat pavyko pakartoti savo paties geriausią sezono pasiekimą - 19 atkovotų kamuolių - rungtynėse su Talino "Kalev-Cramo" (Estija) krepšininkais.

Antras tarp naudingiausių elito diviziono krepšininkų su 32 taškais buvo "Kalev-Cramo" amerikietis Travisas Reedas, trečias - "Šiaulių" vidurio puolėjas Saulius Kuzminskas (22 tšk.).

Naudingiausiu lapkričio mėnesio SEB BBL Iššūkio taurės turnyro krepšininku tapo Rygos VEF (Latvija) komandos puolėjas Maksimas Šelektas (46 tšk.).

Jis per mačą vidutiniškai pelnė po 24,7 taško ir buvo rezultatyviausias šio turnyro žaidėjas.

Antras tarp naudingiausių buvo Alytaus "Alytaus" puolėjas Nerijus Varnelis (38 tšk.), trečias - Žydrūnas Stankus (30 taškų) iš Kėdainių "Nevėžio".

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų