REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Kauno klubo „Exit“ trasa vėl skries galingas „Ferrari“ bolidas. Jį dirty house muzikos degalais užpildys didžėjų ir prodiuserių komanda iš D. Britanijos „King Unique“. Paskutinė šiemet greičiui, adrenalinui ir pergalingiems šokių muzikos ritmams skirtos renginių serijos „Red Tracks“ naktis įvyks gruodžio 8 d., šeštadienį. Svečiams scenoje talkins Donatello ir Breezo.

REKLAMA
REKLAMA

Klubo lankytojus šokių aikštelėje vėl pasitiks ryškiai raudonas bolido modelis, tiksliai atkartojantis F1 lenktynėse naudotų automobilių „Ferrari F2005“ dydį ir formas, žadama pranešime spaudai. Šį bolidą pirmasis išbandė Vokietijos klubinių čempionų „Plastik Funk“ atstovas, „Red Tracks“ naktyje viešėjęs lapkričio mėnesį.

REKLAMA

Dvi galvos, vienos smegenys

„Pirmą kartą klube pasirodysiantys abu „King Unique“ komandos nariai atsiveža visą techninę įrangą, reikalingą duetą išgarsinusiems decks & effects setams. Efektų pultų ir kitos įrangos pagalba didžėjai savo grojamą muziką užlies gyvai kuriamomis semplų ir efektų bangomis“, - sakė klubo „Exit“ atstovai.

Studijinę įrangą didžėjų būdelėse Matthew Roberts ir Matt Thomas komanda pradėjo naudoti 2001 metais. Šis žingsnis bematant išgarsino duetą ir atvėrė jam vartus į karščiausius pasaulio klubus ir šokių muzikos festivalius. Kiekvienam decks & effects setui „King Unique“ kruopščiai pasiruošia – didžioji dalis jų grojamų kūrinių būna perdaryti.  

REKLAMA
REKLAMA

Dueto nariai klubų scenoje tampa vienu organizmu. „Dvi galvos, keturios rankos, vienos smegenys“, - taip save pristato patys „King Unique“. Krūvos aparatūros, „tonos“ laidų ir daugybė mygtukų... Ar įmanoma išvengti netikėtumų naudojant tiek įrangos? „Išsiliejęs alus ant „laptopo“ užima pirmąją vietą, netyčia ištrauktas kabelis – antrasis „laimėtojas“, - neslepia duetas, bet priduria, kad tokios staigmenos nėra dažnas jų pasirodymų palydovas.

Nekuria gražių melodijų

„King Unique“ lygu dirty house. Purvas yra visos mūsų muzikos potekstė. Stengiamės nekurpti spindinčių ir gražių melodijų“, - sako duetas. Ne veltui prodiuseriai prieš penkerius metus nutraukė kontraktą su įrašų kompanija EMI, vertusią juos regzti pop melodijas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Tiesa, jų garso takeliai puikuojasi ne tik šokių muzikos žvaigždžių kompiliacijose, bet ir  Holivudo filmuose bei mobiliuosiuose telefonuose. Studijos maniakais vadinami „King Unique“ laikomi vienais talentingiausių remiksų kūrėjų. Tarp žymiausių dueto remiksų - „Underworld“ himnas „Two Months Off“, Mylo „In My Arms“, Jamiroquai „You Give Me Something“ ir „The Killers“ kūrinys „Somebody Told Me“. Tai tik keletas iš daugiau nei 40 populiarių „King Unique“ perdirbinių.

Naujam kūriniui įkvėpė velniai

Klubo „Exit“ scenoje neabejotinai nuskambės ir naujausias dueto kūrinys. Vos prieš mėnesį išleistas „Yohkoh“ yra pirmasis dueto singlas po metų pertraukos. Tiek laiko „King Unique“ ilsėjosi nuo studijos ir keliavo aplink pasaulį pristatydami savo miksą „Electric“.

REKLAMA

Naująjį singlą esą įkvėpė įvairūs kelionių metu patirti nuotykiai. Tarp jų – Matthew Roberts maudynės Brazilijos atogrąžų miškų purve ir Matt Thomas vidurnakčio susidūrimas su velniais Tasmanijos paplūdimyje. „Yohkoh“ – tai duoklė gyvenimui, meilei, laimei ir stebuklui, kad turime tokį darbą, kuriame mokama už tai, kad nusitrenktum į Tokiją ir prisigertum iki sąmonės netekimo“, - juokauja duetas.

Kokių dar linksmų nuotykių kelionėse patiria didžėjai? „Nieko ypatingo, nuobodžios didžėjų istorijos – kraujuojančios nosys, apsinuodijimas alkoholiu, mėsainiai ir laisvo elgesio merginos“, - su jiems būdinga ironija atšauna „King Unique“. Jiems šiuo metu smagiausia groti trijose naujai atrastose šalyse – Lietuvoje, Austrijoje ir Vengrijoje.  

„King Unique“ internete: www.myspace.com/kingunique

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų