REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Buvusi krepšinio žvaigždė Dennisas Rodmanas paneigė tvirtinimus, esą jis seksualiai priekabiavimo prie vienos Las Vegaso viešbučio darbuotojos, teigdamas, kad "niekada niekam nepakenktų ir nieko neįskaudintų".

REKLAMA
REKLAMA

Buvusi viešbučio "Hard Rock" baro vedėja Sara Robinson dėl 2006 metų kovą įvykusio incidento iškėlė D. Rodmanui ieškinį, kuriame tvirtina, kad sportininkas viešbutyje pliaukštelėjo jai per užpakalį ir į ją trynėsi.

REKLAMA

"Kai S. Robinson apėjo barą, D. Rodmanas ją čiupo, prisitraukė prie savęs ir pradėjo į ją trintis", - rašoma ieškinyje.

"S. Robinson mėgino išsilaisvinti iš D. Rodmano glėbio. Tuo metu jis nuleido ranką ir smarkiai pliaukštelėjo jai per užpakalį", - teigiama jame.

Tačiau D. Rodmano vadybininkas Darrenas Prince`as tvirtina, kad žvaigždė "tiesiog nori, kad visi gerai leistų laiką", ir stebėjosi, kodėl S. Robinson tik dabar kreipėsi į teismą.

REKLAMA
REKLAMA

"Apsauga matė visą incidentą, bet nieko nedarė. Viešbučio darbuotojai labai gerai žino Dennisą. Jeigu jie matė, kad su šia moterimi blogai elgiamasi, kodėl jie neįsikišo? Laukti pusantrų metų yra labai keista. Visi, kas pažįsta Dennisą, žino, kad jis niekada niekam nepakenktų ir nieko neįskaudintų", - tinklalapiui "TMZ.com sakė D. Prince`as.

Tai ne pirmas kartas, kai krepšinio žvaigždei metami kaltinimai seksualiniu priekabiavimu. Šių metų rugsėjį policija pradėjo tirti pareiškimus, jog D. Rodmanas viename Los Andželo restorane taip pat pliaukštelėjo per sėdmenis vienai padavėjai.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų