REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Ne anksčiau vienuoliktos ryto vis kažkur kitur Vilniuje pasibaigiantis renginys šį penktadienį vėl neduos ramybės Sostinės gyventojams.

REKLAMA
REKLAMA

Radijo stoties ZIP FM ir klubo „Gravity” pristatomą seriją „11“ galima vadinti vienu svarbiausių įvykių Lietuvos naktiniame gyvenime rudens sezone. Pirmi du renginiai su vokiečiais „Âme“ ir Phonique pripildė „Gravity“ iki lubų, dabar atėjo eilė trečiam. Šį kartą už pulto stos „space disco“ stiliaus donas iš Norvegijos Prins Thomas ir, žinoma, serijos šeimininkas Vidis, sakoma pranešime spaudai.

REKLAMA

Žinomas prodiuseris, diskžokėjas ir kelių įrašų kompanijų savininkas Prins Thomas kelis paskutinius metus spaudoje vadinamas „disco” princu bei vienu įdomiausių bei universaliausių personažų už pulto. Visuose kontinentuose nuo Tokijo iki Niujorko savo pasirodymus rengiantis prodiuseris kartu su kitais norvegais Rune Lindbæk, Todd Terje, Bjørn Torske bei Lindstrøm laiko visą Norvegijos elektroninės muzikos sceną ant savo pečių. Ir laiko labai sėkmingai.

Užsiėmęs tėvelis

REKLAMA
REKLAMA

Prins Thomas didžėjauti pradėjo būdamas vos dešimties, kažkada 1984-ais. Šiandien gitara, bosu ir būgnais grojančio, dainuoti sugebančio, o, svarbiausia, du vaikus auginančio norvego diskografijoje keli super singlai ir kelios dešimtys remiksų vienas už kitą garsesniems: „LCD Soundsystem“, „Simian Mobile Disco“, Justus Köhncke, Märtini Brös, Alexander Robotnick ir t.t. Šiemet išleistam miksuotam jo albumui „Cosmo Galactic Prism“ už originalų muzikos parinkimą  bei nepriekaištingą techniką liaupsių negailėjo niekas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Didelį postūmį Prins Thomas karjeroje taip pat padarė bendradarbiavimas su kitu garsiu norvegu - keistuoliu prodiuseriu Lindstrøm. Jų bendras albumas „Lindstrøm & Prins Thomas“ tapo vienu įdomiausių ir išskirtiniausių 2005-ų metų šokių muzikos leidinių. Lyg viso to būtų maža, pareigingas tėtis taip pat rūpinasi nuosavomis „Full Pupp“ ir „Internasjonal“ įrašų kompanijomis bei padeda Lindstrømui valdyti „Feedelity“ kosminį leidybos laivą.

Kosmoso užkariautojas

Serijos „11“ šeimininkas Vidis, kalbėdamas apie Prins Thomas, negailėjo pagyrų. „Nuo tada, kai pradėjau domėtis šokių muzika, man labiausiai imponavo universalūs atlikėjai, savo muzikoje ir pasirodymuose sugebantys apjungti skirtingus stilius ir epochas bei dovanoti teigiamas emocijas. Prins yra eklektikos ir saulėtų emocijų meistras, romantiškas muzikos kosmoso užkariautojas. Be to, visi pažįstami užsienio didžėjai kaip vienas teigia, kad jis tikras plokštelių maestro.“

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų