REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

"Renault" šį rudenį į lengvųjų komercinių automobilių rinką išleidžia atnaujintą furgoną "Kangoo Express", kuriame lyginant su ankstesniąja versija, yra erdvesnis krovininis skyrius, įrengti papildomi priedai vairuotojams, suteikiantys daugiau komforto ir erdvės. Naujasis "Kangoo Express" dar labiau pritaikytas automobilio vartotojų specifiniams poreikiams ir stebina universalumu, išpuoselėtu dizainu bei praktiškumu.

REKLAMA
REKLAMA

"Kangoo Express" yra išskirtinis "Renault" modelis komercinių automobilių klasėje, kuris atitinka ekologinius reikalavimus, suvartodamas itin nedidelį kuro kiekį ir maksimaliai sumažindamas CO2 išmetimą į aplinką.

REKLAMA

Klientų pamėgtos ankstesnių "Kangoo" modelių dizaino detalės dar labiau patobulintos naujajame "Kangoo Express". Furgone atsirado platesnis priekinis stiklas, o trumpas ir tvirtas furgono priekis suteikia daugiau erdvės salonui bei didesnį plotą krovininiam skyriui - priklausomai nuo trijų galimų "Kangoo Express" versijų krovininis skyrius gali būti nuo 3 iki 3,6 m² talpos. Naujasis "Kangoo Express" turi praplatintą kėbulą su sustiprintais šonais. Furgono ilgis - 4.21 m, o plotis, palyginus su ankstesniąja versija, padidėjo 16 centimetrų – iki 1. 83 m.

REKLAMA
REKLAMA

Naujojo "Kangoo Express" variklių sąraše - 5 ekonomiški ir ekologiški agregatai: 3 dyzeliniai (70 AG, 85 AG, 105 AG) ir du benzininiai (90 AG ir 105 AG) varikliai. Su 85 AG dyzeliniu varikliu naujajam "Kangoo Express" tereikia 5.2 l degalų 100 km, šis variklis išmeta tik 137 g/km CO2.

"Kangoo Express" yra pateikiamas trijų versijų: "Générique", "Confort" ir "Grand Confort". "Générique" versija atitinka būtiniausius klientų poreikius, o "Confort" ir "Grand Confort" versijos yra skirtos intensyvesniam furgono eksploatavimui.

Šis lengvasis komercinis automobilis išsiskiria ne tik ekspresyviu dizainu, bet ir praktiškumu bei saugumu savo klasėje. Naujoje furgono versijoje įmontuota naujausia ABS stabdžių sistema, sustiprintos priekinės sėdynės, susistumianti vairo kolonėlė. "Kangoo Express" stabdžiai leidžia sustabdyti 100 km/h važiuojantį automobilį per 40 m – tai vienas geriausių rezultatų šios klasės furgonų tarpe.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Ypatingos vertės naujajam "Kangoo Express" prideda automobilyje įdiegtos mobilaus biuro galimybės. Pavyzdžiui, furgone yra speciali jungtis USB raktui, galimybė naudotis daugialype terpe ar "Bluetooth" ryšį palaikančia borto kompiuterio sistema. Automobilio viduje įmontuotas specialus laikiklis A4 formato dokumentams.

Naujojo furgono "Kangoo Express" universalumą atskleidžia galimybė pritaikyti automobilio interjero ir eksterjero detales bei kitus aksesuarus specifiniams vairuotojo poreikiams. Pavyzdžiui, krovininiam skyriui gali būti parinkta medinė arba plastikinė grindų danga, pagal furgono naudojimo paskirtį gali būti priderintos šoninių ar galinių durų specifikacijos. Labai svarbu tai, kad naujojo "Kangoo Express" eksploatavimo sąnaudos ir išlaidos yra ypatingai mažos.

Nepaisant ilgo naujojoje "Kangoo Express" versijoje įdiegtų naujovių sąrašo, furgonas kainuos panašiai, kaip ir ankstesnės jo versijos.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų