REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Tarptautinis Rusijos naujienų kanalas ir internetinis portalas „Russia Today“ savo reklamai panaudojo buvusio Sovietų Sąjungos diktatoriaus Josifo Stalino portretą.

REKLAMA
REKLAMA

Užsienio spaudos dienraščiuose „Russia Today“ užsakė reklamą, kurioje per visą puslapį vaizduojamas J. Stalinas, rankoje laikantis rašytojo plunksną. Portretą lydi užrašas - „Stalinas rašė romantines eiles. Ar tu tai žinojai?“ Žemiau parašyta „Didžiuojamės būdami skirtingi.“

REKLAMA

„Mes žinojome, jog Stalino tema daug kam atrodys prieštaringa. Bet savo tikslą reklama pasiekė puikiai. Lankytojų skaičius mūsų svetainėje padvigubėjo.“, - „Der Spiegel“ cituoja kanalo redaktorės Margaritos Simonjan žodžius.

Kanalas „Russia Today“, kuriame dirba apie 700 darbuotojų, ir kuris gali būti pasiekiamas 100 pasaulio šalių, savo veiklą pradėjo 2005 metų balandį. Kanalas rodomas anglų ir arabų kalbomis.

Michailas Lessinas, kanalo vadovas ir pagrindinis jo kūrėjas, buvęs spaudos ministras ir dabartinis Vladimiro Putino patarėjas spaudos klausimais, siekia, jog „Russia Today“ galėtų pasiūlyti rusišką alternatyvą tokiems tarptautiniams kanalams kaip BBC ir CNN.

„Der Spiegel” noutr.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų