REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„Balsas.lt“ ragina klausti „Žinių radijo“ laidos dalyvius.

„Vilniaus prekybos“ siekis dalyvauti Nacionalinio investuotojo projekte sulaukia ne tik politikų ir ekspertų kritikos, bet kelia ir stambių Lietuvos verslo subjektų nepasitenkinimą. Vienas iš „VP Market“ bendraturčių Žilvinas Marcinkevičius teigia, kad planai žlugdyti elektrinės statybą kuriami konkuruojančiose verslo bendrovėse. Vakar vienoje LTV laidoje jis apkaltino koncerno „MG Baltic“ prezidentą Darių Mockų bendradarbiavimu su Rusijos specialiosiomis tarnybomis.

REKLAMA
REKLAMA

Ko siekia „Vilniaus prekybos“ vadovai, mesdami kaltinimus „MG Baltic“ koncerno prezidentui bendradarbiavimu su nedraugiškomis Lietuvai jėgomis? Kodėl didžiosios Lietuvos bendrovės nenori „Vilniaus prekybos“ įsigalėjimo šalies energetikoje? Ar valstybei ir visuomenei naudingas viešas mūsų verslo milžinų karas?

REKLAMA

Tiesioginėje „Žinių radijo“ laidos „Apskritas stalas“ diskusijoje dalyvauja naujienų agentūros BNS verslo naujienų redaktorius Artūras Račas, buvęs ministras pirmininkas, signataras, UAB „A. Abišala ir partneriai“ vadovas Aleksandras Abišala, Oksfordo Valstybės kūrimo ir valdymo instituto direktorių tarybos narys Ignas Stankevičius ir žurnalo „Valstybė“ įkūrėjas ir vadovas Eduardas Eigirdas.

Laida „Apskritas stalas“ – kasdien 17.10 val. per „Žinių radiją“. Vedėjas – Aurimas Perednis.

Klausimus laidos dalyviams galite pateikti šio anonso komentaruose.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų