REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Valstybės saugumo departamentas atsisako komentuoti "Vilniaus prekybos" vieno vadovų Žilvino Marcinkevičiaus viešus pareiškimus apie kitos įtakingos Lietuvos verslo grupės "MG Baltic" pagrindinio akcininko Dariaus Mockaus esą palaikomus ryšius su Rusijos slaptosiomis tarnybomis.

REKLAMA
REKLAMA

"Komentarų nebus", - BNS antradienį sakė VSD atstovas ryšiams su visuomene Vytautas Makauskas po konsultacijų su departamento vadovu Povilu Malakausku.

REKLAMA

Ž. Marcinkevičius išvakarėse per kelis TV kanalus apkaltino D.Mockų siekiant sugriauti naujos atominės jėgainės statybos projektą, kuriame dalyvauja "Vilniaus prekybai" priklausanti bendrovė "NDX energija", ir nuolatiniais ryšiais su rusų žvalgyba.

"Man yra žinomi faktai apie D.Mockaus ilgalaikį bendradarbiavimą ir veikimą kartu su Rusijos rezidentais iš saugumo tarnybų, tų rezidentų Lietuvoje įkurtomis kompanijomis", - sakė Ž. Marcinkevičius TV3 žinių laidai ir vėliau pakartojo LTV transliuotoje laidoje "Forumas".

D.Mockus "Vilniaus prekybos" atstovo kaltinimus per TV pavadino "melu" ir sakė svarstantis galimybę savo garbę ginti teisme.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų