REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Kelis metus „ant bangos“ esantis diskžokėjas, prodiuseris, dainininkas, televizijos šou dalyvis, renginių organizatorius DJ Sezzy šį šeštadienį klube „Gravity“ minės savo sėkmingiausios ir ilgiausiai trunkančios serijos „Dirty G“ trijų metų gimtadienį. Tai viena sėkmingiausių serijų šiame klube, bet, anot žinomo diskžokėjaus, visa tai yra tik pradžia...

REKLAMA
REKLAMA

Nors Lietuvoje žmonės greitai visko atsivalgo ir jiems kasdien reikia vis kažko naujo, vis neatsibostanti žvaigždė per tuos metus į vieną populiariausių Vilniaus klubų prišaukė beveik 20 000 r'n'b, soul, hip hop muzikos gerbėjų. DJ Sezzy beveik kas mėnesį gerino savo serijos lankomumo rekordus bei didino gerbėjų gretas. Būtent šį diskžokėją galima vadinti labiausiai prisidėjusį prie r'n'b muzikos stiliaus išpopuliarėjimo Lietuvoje, sakoma pranešime spaudai.

REKLAMA

„3 metai daug, ar mažai? Kalbant apie renginių seriją tai tikrai labai daug. Juk daugelis serijų miršta vos joms prasidėjus, tuo tarpų „Dirty G“ kartu su „Boogaloo“ yra ilgiausiai klube „Gravity“ vykstantys renginių ciklai. Tai viską ir pasako“, - pasakoja klubo naujienlaiškių autorė Goda.

„Kai prieš trejus metus galvojau renginio pavadinimą net pats nebuvau toks tikras, kad taip gerai seksis. Iki manęs „Gravity“ buvo garsus tik elektroninės muzikos vakarais, todėl tai buvo mažas iššūkis tiek man, tiek ir klubui. Iki tol čia tik vos kelis kartus skambėjo hip hop, r'n'b muzika, tad pamaniau, kad „Gravity“ dar niekada nebuvo toks „dirty“, todėl ir pavadinau „Dirty G (Gravity)“, - šypsosi „vaiko“ autorius DJ Sezzy.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų