REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Per policininko sukeltą avariją Skuodo rajone žuvusius tris Aleksandrijos pagrindinės mokyklos mokinius siūloma laidoti iš Vyriausybės rezervo skirtomis lėšomis.

REKLAMA
REKLAMA

Socialinės apsaugos ir darbo ministerijai duotas pavedimas teikti siūlymus dėl lėšų skyrimo žuvusiųjų artimiesiems iš Vyriausybės rezervo.

REKLAMA

Policijos departamentas teigia jaučiantis moralinę atsakomybę prieš žuvusių vaikų artimuosius ir yra pasirengęs iš patvirtinto biudžeto padengti kai kurias su laidojimu susijusias išlaidas.

Tačiau tokios galimybės nenumato šiuo metu galiojantys teisės aktai.

"Prašome rengiamame Vyriausybės nutarimo projekte dėl lėšų nurodytiems tikslams skyrimo įtraukti ir punktą, leisiantį Policijos departamentui panaudoti patvirtinto biudžeto asignavimus kompensuojant kai kurias su vaikų laidojimu susijusias išlaidas (pvz., vainikų, gėlių ir kt.), kurie nebus numatyti skiriant tikslines lėšas iš Vyriausybės rezervo", - BNS pranešė Policijos departamento Viešųjų ryšių skyriaus viršininkas Ramūnas Matonis.

REKLAMA
REKLAMA

Trijų neišskiriamų ir mokyklos suoluose greta sėdėjusių draugų - Mindaugo Kubiliaus, Simono Bučkaus ir Aurimo Petkaus - palaikai gimtajame kaime bus pašarvoti penktadienio vakarą. Laidotuvės įvyks sekmadienį.

Aleksandrijos pagrindinėje mokykloje paskelbtas gedulas, nevyksta pamokos. Tragiškos avarijos vietoje nuolat deginamos žvakutės ir dedamos gėlės.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų