REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Antradienį sužaistos aštuonerios UEFA Čempionų lygos futbolo turnyro ketvirtojo turo rungtynės.

REKLAMA
REKLAMA

Įspūdingą pergalę iškovojo ir Čempionų lygos rekordą pagerino "Liverpool" (Anglija) klubas. Pirmąją pergalę D grupėje iškovoję "Liverpool" futbolininkai namuose rekordiniu net aštuonių įvarčių skirtumu - 8:0 (2:0) - sutriuškino Stambulo "Besiktas" (Turkija) vienuolikę ir su 4 taškais pakilo į trečią vietą grupėje bei tęsia kovą dėl vietos atkrintamosiose varžybose.

REKLAMA

Anksčiau savo varžovus septynių įvarčių skirtumu - 7:0 - buvo pavykę sutriuškinti dviem klubams: Londono "Arsenal" (Anglija) komanda praėjusį mėnesį tokiu rezultatu sutriuškino Prahos "Slavia" (Čekija) vienuolikę ir Turino "Juventus" (Italija) 2003-ųjų gruodį įmušė septynis "sausus" įvarčius į Pirėjo "Olympiakos" (Graikija) ekipos vartus.

A grupės lyderiu su 8 taškais tapo "FC Porto" (Portugalija) klubas, namuose 2:1 (1:0) įveikęs Marselio "Olympique" (Prancūzija) komandą ir ją aplenkęs tašku.

REKLAMA
REKLAMA

A grupės turnyro lentelė (vieta, komanda, rungtynės, pergalės, lygiosios, pralaimėjimai, įvarčiai, taškai):

Trečiąją pergalę iškovojo ir per žingsnį nuo atkrintamųjų varžybų atsidūrė D grupės lyderis ir taurės savininkas "AC Milan" (Italija) klubas, svečiuose net 3:0 (2:0) sutriuškinęs Donecko "Šachtar" (Ukraina) vienuolikę.

Po šios pergalės "AC Milan" futbolininkai artimiausius persekiotojus "Šachtar" ir Glazgo "Celtic" (Škotija), kuris namuose 1:0 (1:0) įveikė Lisabonos "Benfica" (Portugalija), lenkia trim taškais.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

D grupės turnyro lentelė (vieta, komanda, rungtynės, pergalės, lygiosios, pralaimėjimai, įvarčiai, taškai):

B grupėje ir toliau stebina penktą vietą pasibaigusiame 2007 metų Norvegijos čempionate užėmęs Trondheimo "Rosenborg" klubas. Svečiuose 2:0 (1:0) nugalėję "Valencia" (Ispanija) vienuolikę "Rosenborg" futbolininkai su 7 tašais pakilo į antrą vietą grupėje ir tik tašku atsilieka nuo lyderio Londono "Chelsea" (Anglija) klubo, susitikimą svečiuose su Gelzenkircheno "Schalke 04" (Vokietija) futbolininkais baigusio nulinėmis lygiosiomis.

REKLAMA

B grupės turnyro lentelė (vieta, komanda, rungtynės, pergalės, lygiosios, pralaimėjimai, įvarčiai, taškai):

Vienvaldžiu C grupės lyderiu lieka Madrido "Real" (Ispanija) klubas, svečiuose susitikimą su Pirėjo "Olympiakos" (Graikija) komanda baigęs be įvarčių. Iškovoję 8-ąjį tašką "Real" futbolininkai trim taškais lenkia "Olympiacos" bei Romos "Lazio" vienuolikes.

"Lazio" antradienį namuose 2:1 (0:0) įveikė Brėmeno "Werder" (Vokietija) klubą.

C grupės turnyro lentelė (vieta, komanda, rungtynės, pergalės, lygiosios, pralaimėjimai, įvarčiai, taškai):

Likusios aštuonerios ketvirtojo turo rungtynės bus žaidžiamos trečiadienį.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų