REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Ir toliau sėkmingai planetos bokso pirmenybėse JAV kovoja Daugirdas Šemiotas ir Jaroslavas Jakšto, užsitikrinę vietas tarp aštuonių pajėgiausių savo svorio kategorijos atletų.

REKLAMA
REKLAMA

Trečiadienį aštuntfinalyje D. Šemiotas (svorio kategorija iki 81 kg) 18:10 (2:1, 6:1, 5:6, 5:2) įveikė armėną Tsolaką Ananikianą ir, patekęs į ketvirtfinalį, iškovojo kelialapį į 2008 metų Pekino olimpines žaidynes.

REKLAMA

Ketvirtfinalyje lietuvio varžovu bus Ramadanas Yasseras iš Egipto, ketvirtajame raunde nokautavęs Kolumbijos boksininką Eleiderą Alvarezą.

Trečiadienį aštuntfinalyje supersunkiasvoris Jaroslavas Jakšto (+91 kg) įtikinamai 24:13 (5:5, 8:1, 9:2, 2:5) nugalėjo baltarusį Magomedą Abdusalsamovą ir taip pat pateko į ketvirtfinalį.

Ketvirtadienį kovoje dėl medalių ir kelialapio į olimpiadą J. Jakšto surems pirštines su ukrainiečiu Viačeslavu Glazkovu, kuris aštuntfinalyje 23:7 nugalėjo kolumbietį Oscarą Rivasą.

Anksčiau pralaimėjimus čempionate JAV patyrė bei iš tolesnių varžybų pasitraukė Marius Markevičius (57 kg), Egidijus Kavaliauskas (64 kg), Donatas Bondorovas (75 kg), Romanas Skerlo (69 kg) ir Vitalijus Subačius (91 kg).

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų