REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Trečiadienį sužaistos dar ketverios 2007-2008 metų ULEB Eurolygos krepšinio turnyro antrojo turo rungtynės.

REKLAMA
REKLAMA

Antrąją pergalę aštuonių komandų C grupėje iškovojo nugalėtojo titulą ginantis Atėnų "Panathinaikos" (Graikija) klubas su Šarūnu Jasikevičiumi, namuose 66:61 įveikęs antrąją nesėkmę patyrusią ir autsaidere tapusią Bambergo "Brose Baskets" (Vokietija) ekipą.

REKLAMA

Įžaidėjas iš Lietuvos nugalėtojams pelnė 11 taškų ir buvo rezultatyviausias komandoje. Per 25 minutes Š. Jasikevičius pataikė 1 tritaškį iš 5, 2 dvitaškius iš 3, realizavo visus 6 baudų metimus, po krepšiais sugriebė 2 kamuolius ir atliko 2 rezultatyvius perdavimus.

Kitose C grupės rungtynėse taip pat antrą pergalę iškovojo ir kartu su Atėnų komanda lyderiais tapo Belgrado "Partizan Igokea" (Serbija) krepšininkai, svečiuose 88:87 palaužę Roano "Chorale" (Prancūzija) penketuko pasipriešinimą.

REKLAMA
REKLAMA

B grupėje, kurioje pirmaujantis Vilniaus "Lietuvos rytas" ketvirtadienį žais su Tel Avivo "Maccabi Elite" (Izraelis) ekipa, pirmąsias pergales trečiadienį iškovojo Malagos "Unicaja" (Ispanija) ir Stambulo "Efes Pilsen" (Turkija) komandos.

"Unicaja" krepšininkai namuose 102:64 sutriuškino Zagrebo "Cibona" (Kroatija) ekipą, o "Efes Pilsen" klubas savo aikštėje 80:70 nugalėjo Milano "Armani Jeans" penketuką.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų