REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

35 metų buvęs Olandijos futbolo rinktinės gynėjas Jaapas Stamas dėl nuolat persekiojančių traumų bei motyvacijos stokos nusprendė baigti žaidėjo karjerą.

REKLAMA
REKLAMA

"Dar prieš sezono pradžią sakiau "Ajax" klubo vadovams, jog praradau norą tęsti karjerą. Tačiau jie įtikino mane tęsti, tačiau dabar esu priverstas pasitraukti dėl sveikatos",- pirmadienį spaudos konferencijoje teigė J. Stamas.

REKLAMA

Paskutiniąsias savo rungtynes Olandijos futbolo lygoje jis žaidė spalio 20 dieną, tačiau pasijuto blogai ir buvo pakeistas.

Savo karjerą J. Stamas 1992 metais pradėjo antrojo diviziono "Zwolle" ekipoje bei po ketverių metų perėmė į "PSV Eindhoven".

1998 metais olandas jau žaidė "Manchester United" (Anglija) klube, o 2002-aisiais atsidūrė Romo "Lazio" (Italija) komandoje.

Vėliau po trijų sezonų jis perėjo į "AC Milan", o 2006 metais gimtinėje su Amsterdamo "Ajax` pasirašė dvejų metų kontraktą.

Karjerą Olandijos rinktinėje J. Stamas baigė po 2004 metų Europos pirmenybių Portugalijoje. Iš viso rinktinėje jis žaidė 67 mačus bei įmušė tris įvarčius.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų