REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„Premjeras pradeda gąsdinti Lietuvos žmones naujais baubais – šį kartą progresyviniais mokesčiais“, – teigia liberalai, kritiškai vertindami pastarųjų savaičių Vyriausybės vadovo pareiškimus.
Lietuvos gyventojai ir verslas laukia aiškios ir nuoseklios mokesčių politikos, tuo tarpu apie progresyvinius mokesčius vėl prabilęs Ministras Pirmininkas, liberalų nuomone, elgiasi absurdiškai ir kompromituoja Lietuvos valstybę gyventojų ir užsienio investuotojų akyse.
„Po šia Helovyno progresinių mokesčių kauke Gediminas Kirkilas ir Rimantas Šadžius slepia savo neišmanymą, kaip valdyti valstybės finansus. Raginame juos nustoti tuščiai aušinus burną ir imtis darbų – kuo greičiau parengti infliacijos valdymo priemonių planą“, – sako Liberalų sąjūdžio frakcijos Seime seniūnas Petras Auštrevičius.
Liberalai tikisi, kad Vyriausybė kuo greičiau parengs infliacijos valdymo priemonių planą, kuriame rišliai, juodu ant balto išdėstys savo poziciją. Vakar Seimas pritarė Liberalų sąjūdžio frakcijos narių iniciatyvai įpareigoti Vyriausybę parengti konkrečių jos veiksmų priemonių planą, kaip pažaboti infliaciją, kuriam turėtų pritarti ir parlamentarai.
„Sveikiname Seimą pritarus mūsų siūlymui, nes iš pastoviai besikeičiančių ministro kabinetų narių pareiškimų, atsakymų į klausimus Seime susidaro įspūdis, kad Vyriausybė neturi ne tik pozicijos, bet ir supratimo kaip valdyti infliaciją“, – teigia P. Auštrevičius.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų