REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Dainavimas - politikų prisistatymo forma rinkėjams, todėl grupės "Pusbroliai Aliukai ir sesutė" koncertas Pilietinės demokratijos partijos renginiuose yra tiesiog žmonių aktyvumo skatinimas, teigia šios partijos vadovas, Seimo pirmininkas Viktoras Muntianas.

REKLAMA
REKLAMA

"Žmonės, kurie yra mūsų partijos nariai, sugalvojo tokią susitikimo formą ir pakvietė mane į tuos susitikimus. Aš manau, kad kiekvienas gali prisistatyti taip, kaip jis nori. Jeigu jisai moka dainuoti, tai gali prisistatyti taip. (...) Kiekvienas turėtų prisistatyti kuo patraukliau", - žurnalistams penktadienį aiškino V.Muntianas.

REKLAMA

Jo nuomone, rinkimų kampanijos tampa vis "lėkštesnės" ir tai mažina rinkėjų politinį aktyvumą.

Anot Seimo pirmininko, politikai turi būti suinteresuoti žmonių dalyvavimu kampanijose, todėl reiktų sudaryti lygias galimybes partijoms ir politikams prisistatyti rinkėjams taip, kaip jiems patinka ir kaip geriausiai tai moka.

Dienraštis "Lietuvos rytas" penktadienį pranešė, kad Seimo pirmininkas ir "pilietininkų" lyderis V.Muntianas kartu su savo partiečiais pradėjo agitacines keliones po Lietuvą. Jų metu rinkėjai esą linksminami koncertais bei vaišinami.

Tuo metu politikai ne kartą kalbėjo, jog draudimą papirkinėti rinkėjus dovanomis, vaišėmis, koncertais ir kitomis linksmybėmis reiktų įtvirtinti apskritai.

Šiuo metu toks draudimas taikomas tik oficialių rinkimų kampanijų metu.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų