REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Šį penktadienį „Gravity“ startuoja „patiuninguota“ ilgiausia klubo serija „Boogaloo“, kuriai dar didesnes žvaigždes atsivežti padės populiariausia pasaulyje tekila „Tequila Sauza“.

REKLAMA
REKLAMA

Pirmajame renginyje pasirodys jokių pristatymų nereikalaujanti Prancūzijos legenda Kid Loco ir, žinoma, patys serijos šeimininkai – Tomas Boo ir 2Fresh, sakoma pranešime spaudai.

REKLAMA

„Jeigu seksas taptų muzika, ši muzika būtų Kid Loco kūryba. Netgi jo albumų viršeliai šaukia: "Sex Inside"“, - rašo žurnalai. Antrą kartą į „Gravity“ atvykstantis – lounge karalius Kid Loco -  turi savo leiblą, remiksuoja kūrinius tokiems pikų tūzams kaip „Air“, „Thievery Corporation“, „Stereolab“, „Pulp“, „Mogwai“, Dimitri from Paris, leidžia savo visad populiarius ir sėkmingus albumus, miksus ir kompliliacijas bei nuolatos koncertuoja.

REKLAMA
REKLAMA

Žino daug paslapčių

Nuolatinis uždarų vakarėlių Paryžiuje, Milane, Monake, San Tropeze, Nicoje diskžokėjas Kid Loco (dar kitaip „išprotėjęs vaikas“) - tai į penktą dešimtį įžengęs muzikos tėtis Jean Yves Prieur. Jis kaip ir Dimitri from Paris visą laiką buvo vadinamas vienu populiariausiu įvairiausių mados kolekcijų pristatymų bei jų „afterparty“ diskžokėjas bei, savaime aišku, daugelio pačių garsiausių įžymybių draugas. Natūralu, kad prieš kelis metus duotame interviu Kid Loco pasakė: „Jeigu viską, ką tuose V.I.P. vakarėliuose mačiau, sudėčiau į atsiminimų knygą kiltų daug skandalų“.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Už tokius savo diskus kaip „A Grand Love Story", „DJ-Kicks: Kid Loco", „Another Late Night: Kid Loco" dievinamas atlikėjas yra lyginamas su tokiais nujazz, lounge, downtempo stilių genijais kaip Alex Gopher, „Thievery Corporation“, „Tosca“ iki šiandien papuošia bet kurio klubo pasaulyje kalendorių.

Kid Loco pats norėjo grįžti

„Kid Loco pirmasis pasirodymas 2003-ais „Gravity“ nužudė daugelį, tai vienas man labiausiai patikusių diskžokėjų. Beje, pats  Jean Yves Prieur prisiminė tą naktį ir mielai sutiko dar kartą grįžti į Lietuvą. Tiesa, prieš tai pasikonsultavo su legendiniu Paul Murphy (kelis kartus jau grojusiu pas mus) dėl „Boogaloo“ serijos ir iš karto elektroniniame laiške parašė - „I wanna come again:)“, - pasakoja Tomas Boo.

„Kid Loco yra nenusakomas personažas. Jo muzika visada nustebina ir niekaip nesupranti iki galo ką jis iš tiesų groja. Jazz, house, funk, nu jazz, ar breaks? Ir kiekvieną kartą visai kitaip nei prieš tai. Kai kalbėjau telefonu su jo žmona, kuri taip pat yra ir jo vadybininkė, bei klausiau ką „išprotėjęs vaikis“ šį penktadienį gros, gavau atsakymą - „viską, bet „Kidlociškai“, - tęsia žinomas „Boogaloo“ diskžokėjas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų