REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Antradienį Čikagoje (JAV) prasidėjo pasaulio bokso čempionatas, kuriame dėl medalių bei kelialapių į Pekino olimpines žaidynes kovos ir septyni atstovai.

REKLAMA
REKLAMA

Pergalingai 64-ių dalyvių svorio kategorijos iki 64 kg turnyrą pradėjo Egidijus Kavaliauskas, pirmoje kovoje 19:17 (2:4, 3:3, 8:3, 6:7) įveikęs čeką Zdeneką Chladeką.

REKLAMA

Turnyro šešioliktfinalyje E. Kavaliausko varžovu penktadienį bus armėnas Eduardas Hambardzumianas, jau trečiajame raunde privertęs pasiduoti Carlą Hieldą iš Bahamų salų. Iki trečiojo raundo pabaigos likus 44 sekundėm ringo teisėjas sustabdė kovą, nes armėnas pirmavo 20-ties taškų skirtumu - 24:4.

Trečiadienį į ringą iškops dar trys Lietuvos boksininkai: Marius Markevičius (57 kg) susitiks su Ibrahima Keita iš Gvinėjos, Donatas Bondorovas (75 kg) boksuosis su japonu Ryota Murata, o Vitalijus Subačius surems pirštines su baltarusiu Viktoru Zujevu.

Romanas Skerlo (69 kg) pirmoje kovoje ketvirtadienį boksuosis su indu Dilbagu Singhu, o dar du lietuviai kovas pradės nuo šešioliktfinalio etapo - Jaroslavas Jakšto (per 91 kg) šeštadienį susitiks su vokiečiu Stefanu Keberu, o Daugirdas Šemiotas (81 kg) tik sekmadienį išmėgins jėgas su Elie Augustana iš Haičio.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų