REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Bradas Pittas (Bredas Pitas) ir Angelina Jolie (Andželina Džoli) dairosi namo Europoje, kad jų keturi vaikai ir būsimos atžalos turėtų "platų pasaulio suvokimą", sekmadienį paskelbtame interviu teigė aktorius.

REKLAMA
REKLAMA

"Nors mes daug keliaujame, norėtume turėti bazę Europoje. Čia daugiau dėmesio skiriama tam, kas vyksta pasaulyje, be to, iš čia lengviau pasiekti Afriką ir Aziją", - sakė jis savaitiniam ABC laikraščio priedui "XL Semanal".

REKLAMA

"Norime, kad mūsų vaikai turėtų platesnį pasaulio suvokimą. Ispanija, Italija, Prancūzija turi daug gyvenimo kokybės ir tai yra sveika", - pridūrė jis.

43 metų B. Pittas ir 32 metų A. Jolie augina šešerių metų įsūnį Maddoxą (Medoksą) iš Kombodžos, trijų metų įsūnį Paxą (Paksą) iš Vietnamo, dviejų metukų įdukrą Zaharą iš Etiopijos ir metų bei keturių mėnesių biologinę dukrelę Shiloh (Šilo).

Pora, kartu vaidinusi 2005 metų juostoje "Ponas ir ponia Smitai" (Mr. and Mrs. Smith), norėtų įsivaikinti dar daugiau vaikų, sakė B. Pittas.

REKLAMA
REKLAMA

"Mes vis dar nebaigėme. Mums labai pasisekė, kad turime priemonių suteikti kažkam galimybę", - teigė jis.

"Tačiau tai reiškia daugiau. Negaliu įsivaizduoti savo gyvenimo be vaikų. Jeigu kas nors galvoja apie įsivaikinimą, negali būti didesnio padrąsinimo", - pridūrė B. Pittas.

Pranešama, kad pora su keturiais vaikais neseniai persikėlė iš Niujorko į Los Andželą, kur A. Jolie filmuojasi naujoje Clinto Eastwoodo (Klinto Istvudo) dramoje "The Changeling".

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų