REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Vilniaus policija savaitgalį sulaikė du vyrus, kaip įtariama, neteisėtai atėmusius laisvę ir apiplėšusius Prancūzijos pilietį.

REKLAMA
REKLAMA

Prancūzijos pilietis kelias dienas praleido prirakintas prie radiatoriaus vamzdžio name Vilniaus Pylimo gatvėje. Praėjusį antradienį jį gelbėjo visos miesto specialiosios tarnybos.

REKLAMA

Manoma, kad prancūzą nuskriaudė draugė, su kuria jis susipažino internetu, ir jos sėbrai.

Pasak Vilniaus miesto vyriausiojo policijos komisariato pranešimo, įtariamuosius, 34 ir 37 metų vyrus, pareigūnai sulaikė prieš vidurnaktį šeštadienį Gedimino prospekte esančiame kazino.

Įtariamieji uždaryti į areštinę. Policijos pareigūnai ketina kreiptis į teismą dėl jų suėmimo.

Kiek anksčiau, praėjusią savaitę, buvo sulaikyta ir mergina, kaip manoma, atviliojusi užsienietį į Lietuvą. Teismas jau davė sankciją laikyti ją suimta iki lapkričio pradžios.

REKLAMA
REKLAMA

Pirminiais tyrimo duomenimis, Prancūzijos pilietis internetu susipažino su Lietuvoje gyvenančia mergina. Savaitgalį jis atvyko į Vilnių. Mergina jį pakvietė į butą Pylimo gatvėje.

Čia iš užsieniečio buvo atimti grynieji pinigai, kreditinės kortelės. Po to nukentėjusysis buvo antrankiais prirakintas prie radiatoriaus.

Praėjusio antradienio rytą prancūzas nurovė radiatorių ir išlindęs pro langą ėmė šauktis pagalbos.

Iš radiatoriaus vamzdžių pro langus ėmus veržtis vandens garams, žmonės pamanė, kad kilo gaisras ir iškvietė ugniagesius.

Atvykę ugniagesiai pro langą kopėčiomis nukėlė užsienietį ir perdavė jį atvykusiam greitosios pagalbos ekipažui. Prancūzijos pilietis buvo smarkiai sumuštas. Jis apklaustas teisme

Policija dėl įvykio pradėjo ikiteisminį tyrimą.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų